Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ultrazvuk se najbolje vidi oko 40 dana od pripusta. Nije lose ponoviti i sa 80 dana zbog moguceg povadjanja
\Zna li neko koliko se ceni (i prodaje u selu) domaća svinjska mast po kg ?
Imam nešto viška, a ima i interesenata za istu, a ne znam cenu ?
U radnjama znam pošto je, ali to se svakakvim imenom može nazvati, samo NE svinjska mast...
Ovo je ipak domaći proizvod, napravljen za sopstvene potrebe, bez ikakvih primesa i normalnog mirisa za svinjsku mast, a ne ono što kupiš zapakovano u crevo ili plastičnu kanticu kod onog izbeglice Tajfuna iz HR !!!!!
Davno su nekadašnji pariteti izgubili smisao, danas vladaju drugačija "pravila"....
Mene isključivo interesuje cena u selu, domaće svinjske mastu, napravljenu na tradicionalan način, od svinja iz sopstvene proizvodnje, a koja se koristi u sopstvenom domaćinstvu za spremanje hrane ?
Najbolje ako je neko od kolega prodavao mast, informacija iz prve ruke se traži...
Napomenuo sam da me cena po radnjama, mesarama i sl. ne zanima, znam i sam kolika je (spram kvaliteta je i dobra)....
Pouzdano znam da se proizvodi "za tržište" i ovi za "sopstvene potrebe" znaju drastično da se razlikuju...
Ja bih voleo da cujem proizvodnu cenu tovljenika koji je utovljen gotovim koncentratom. Ja da nemam svoje komponente za stocnu hranu, sigurno nebi bilo ni svinja u avliji!Da li neko hrani tovljenike gotovim koncentratom?
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока