zeljko_srb
Član
Ako nije nekom problem da mi potvrdi da li je dosta 5 cm da bude prorez gde ce da curi hrana u valov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
FORTE na kolicinu od 1000kg je bio oko 96din/kg mada je sada valjda 10% manje jer se promenila stopa pdv-a, samo direktnom kupovinom od SANA mozes da imas neku racunicu. Dodao bi jos da imaju mediciniranu hranu po odbicu, znaci kompletna zastita prasadi od proliva, edema itd.
To se ne slusa nego se hrani.... ocistinih od parazita i gruvaj da jeduKupio sam prasice u Kopjarima,toliki su baksusi da to nemogu da verujem,samo kreste koliko su gladne,a kad bude vece ,slusalice protiv buke cu morati da imam...
Moze li mi neko reci iz iskustva problem zbog cega mi krmace po odlucenju prasadi u 4-5 nedelji ulaze u estrus tek posle mesec dana otprilike a ne ranije... Krmace se veoma kvalitetno hrane patetent program...
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
Ne cekaj estrus,5 dana po odbijanju prasadi osemennavaj krmace.
Послато са Coolpad R108 уз помоћ Тапатока