Koliko dugo mu je registrovana farma ?
Nikad niko nije došao da traži uzorak za leptospirozu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko dugo mu je registrovana farma ?
Ljudi sta vi mislite da u Nemackoj nema medju divljim svinjama poneki slucaj te africke kuge, pa oni imaju ubedljivo najvise divljih svinja u eu a i koliko ja znam granice se s Poljskom a tamo je to odavno prisutno. Ali sta, Svaba cuti nek crkne svinja u sumi kakve veze ima, pa znate li vi koliko miliona svinja se utovi u Nemackoj to je ogromna industrija, kod njih svinjarstvo se ne vodi u poljoprivredne vec industrijske delatnosti. Cute nece sebe da ugroze a druge teraju da objave gde crkla divlja svinja i sta se desava, te zemlje ne mogu da prodaju preko grane da izvoze a Svaba moze i oni opet dobri, tako je to kada se igras s velikim i kvarnim igracima a sta cemo mi u eu... pa da nas sj..bu skroz... Samo glup covek moze da misli drugacije od ovog sto sam napisaoEvo sad sam pricao sa covekom koji ima registrovanu farmu i kaze da su bili prosle nedelje ali zbog africke kuge i rekli su mu da se ocekuje i kod nas jer nema kontrole to jest slaba je kontrola prilikom uvoza ne samo zivih svinja nego i preradjevina
A na vestima se hvale na sva usta da su zaplenili i unistili oko 1000kg mesa i preradjevina koje se svercuju u putnickim automobilima... Moz misliti neko ode u soping i oduzmu mu kilo kobasica zbog svinjske kuge a u drugoj traci prolazi sleper sa svinjama i sa jevtinim salamama.....Evo sad sam pricao sa covekom koji ima registrovanu farmu i kaze da su bili prosle nedelje ali zbog africke kuge i rekli su mu da se ocekuje i kod nas jer nema kontrole to jest slaba je kontrola prilikom uvoza ne samo zivih svinja nego i preradjevina
Mislim da je u 7h rano a pak u 21h kasno.. ne znam ako si u mogucnosti pomeri ujutru za 9h a uvece najkasnije oko 19h.. tackice su mozda od slame ako si bacao pod njih, neverujem da je suga imali bi svi verovatno..