Neki od komentara.....
Od 1910. do 2013. imali smo svake godine dramatičan pad stočarske proizvodnje. Ako dođe Klemens Tenis, mi te probleme više nećemo imati. Onoliko koliko mi imamo da potrošimo na tržištu, sve ostalo bi išlo za izvoz, to bi bile ogromne koristi za celokupnu srpsku privredu. Tenesi i treba da dođe u Srbiju, i treba da pokrene poljoprivredu. Srbija je na pravom putu razvoja i napretka.
Dođem, drzava mi pomogne da unistim druge, da mi subvencije i onda ja određujem cene svinjskog mesa u Srbiji i regionu. bas je lepo biti kralj...
Sami ne mozemo da gajimo svinje ?Izgleda da posle nekoliko stotina godina došlo vreme da više ne znamo i ne možemo da gajimo svinje.Država(vlada) svesno,kroz nisku cenu(po kilogramu)za živu stoku,zatim kroz nekontrolisan uvoz jeftinog mesa i mesnih prerađevina iz EU,kroz nepostojanje subvencija i olakšica za proizvođače,radi na uništenju domaćih poljoprivrednika,pogotovo malih i srednjih.Onda na scenu stupa Tenis,koji preuzima naše tržište,jer neće imati konkurenciju.Zatim sledi povećanje subvencija za proizvodnju svinjskog mesa,subvencije po svakom zaposlenom,pooštravanje uvoza,što će Nemcima obezbediti veliku dobit.Pa ko onda ne bi to iskoristio.