MONTOYA
Član
Probaj promeni hranu
Ja sam hranio s xxxx pa sam prešao na aminogold i više nije bilo problema
Ja sam hranio s xxxx pa sam prešao na aminogold i više nije bilo problema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Potrebna mi je pomoc! Trenutno u jednom oboru imam 21 kom tovljenika, tu su oko100kg Joksir rasa i iz cista mira nasrnu na jednu i svi je grizu ko kerovi .Pre neki dan sam primetio i spasio ga, a danas bio na klanju kod prijatelja i kad sam dosao kuci jednog su sredili,uginuo je.Hranim sa patentom , hrana je OK izracunati sastojci dobro. Ako neko zna uzrok molio bih ga da mi pomogne.U prosloj turi sam izgubio od 30 4 kom dva uginula a dva sam primetio na vreme i zaklao. Hvala unapred
Kod mene takodje problem sa motanjem, ujedanjem dok ga ne ubiju. Hranim sa patentom. Do sada se na taj problem zalili montoja, kristal , Tombica i sada ja. Hranimo sa razlicitim koncentratima, a problem isti. Mopozda i nije u koncentratu problem?Ista situacija i kod mene,jednog sam morao da zakoljem,svasta im ubacujem ne vredi, dan-dva miruju onda opet pocinju,hranim sa Sano programom.
svaka cast druze na domisljatosti,izgleda kao da je orginal fabricka. Da li ti se dobro pokazala?
Kod mene takodje problem sa motanjem, ujedanjem dok ga ne ubiju. Hranim sa patentom. Do sada se na taj problem zalili montoja, kristal , Tombica i sada ja. Hranimo sa razlicitim koncentratima, a problem isti. Mopozda i nije u koncentratu problem?
Meni se tukli pre tri godine,ja davao sojinu pogacu.Rekao mi covek od kog kupujem hranu ,a ima i svoju veliku farmu da moram da dajem sacmu.Ja ga poslusao i stvarno prestali.I kasnijim turama sam davao i pogacu i griz i sacmu kako kad sta nabavim ali nisam imao vise problema
Ja te podrzavam u potpunosti. i slazem se sa svakom recenicom napisanom.Muka mi je više. Imam svinje koje ne mogu da prodam. Čak i da ih prodam, cena je ubijanje u pojam. Svinje u koje sam uložio sve što sam imao. Nemam stalan posao. Imao sam nešto kratko i sve to što sam zaradio, uložio sam u svinje, nadajući se bar da će mi se makar ulog vratiti. Iz smena sam dolazio i provodio pored krmača što se prase. Dok su moji vršnjaci izlazili i provodili se. Pozajmljivao sam. Kojekakve šeme sam izvodio. Sve u nadi da će biti bolje. Ovo ne želim da trpim i neću. Jednostavno neću. Smrdeo sam i smrdim još uvek a čini mi se da to radim na svoju štetu. Ovo je ubijanje u pojam. Dođe mi da nekoga zubima izgrizem.
Mišljenja sam da ovako više ne može. Ovo je ubijanje svake volje i nasilno gašenje jedne grane poljoprivrede na krajnje podmukao i kvaran način.
Predlažem osnivanje udruženja kako bi mogli izaći pred vladu jedinstveno i bar izdejstvovati vraćanje carine na uvoz svinjetine.
Sve što se može uraditi na tom polju, rado ću podržati i učestvovaću koliko god mogu.
Početnik sam i nemam mnogo kao neki na ovom forumu pa zato smatram da ne mogu da budem u prvim redovima ali ja ću rado da dam sve od sebe kako bi ostvarili jedinstvo i pokazali naše mogućnosti. Nemojmo se zavaravati i misliti da će neko drugi umesto nas da podigne glas. Organizujmo se.
Nismo mi evropska unija pa da nas tretiraju tako.