nadalj#
Član
Izgleda da je nase ljudsko dostojanstvo toliko srozano ili je to zaista tolika glad ili neznanje da toliki otpad zapadne svinjetine ima toliku prodju .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije u pitanju samo svinjetina.Uvozi se otpad od svih vrsta mesa.Poucen iskustvom pticjeg gripa ljudi se jako boje.U pitanju je cista ne obavestenost.Ljudi veruju medijima.Cim je receno da se to toboz kontrolise i da je ispravno,ljudi se vise ne boje.Da je neko od zvanicnika samo rekao da to ne vredi te pare,opala bi prodaja i samim tim uvoz te kategorije mesa.Sto se tice svabe,njemu skidam kapu.Bori se za svoj narod,stiti svoje trziste i trazi kupca za svoj otpad.Ja u toj prici prezirem nase poltrone,koji su za sacicu para prodali sopstveni narod,a pred nama se sepure kao uspesni biznismeni.Izgleda da je nase ljudsko dostojanstvo toliko srozano ili je to zaista tolika glad ili neznanje da toliki otpad zapadne svinjetine ima toliku prodju .
Aj daj neke slike kalupa i resetkiJa sam ploce za toviliste sam izlio, 120x45x7, 4 kom.x120 fi 8 rebrasto, 3 kom.x45 fi 8 a za propuste stiropor 2 cm, koji se probije i iskida posle par dana i ploca ispadne super.
Bas su dobro ususkani, mesta,imaju i na pretek bas cu probati da ih malo provetrim i probacu malo posoliti hranuMozda im je guzva u boksu a mozda im je pretoplo pa se igraju i u tom igranju nasrnu na oko koje pocne da skici.
Probaj da im ubacis malo soli u vodu ako mozes ili u hranu, mislim da ce pomoci.