Kako ostvariti pravo na subvencije kada ja kupim prasice sa usnim markicama jer ti prasici su na ime prodavca.? kako da prevedem te svinje na moje ime? Da li je to sad odredjeno clanom 6 pravilnika novog ili kako to treba pravilno raditi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
obrati d pažnju ,
ono što sam čuo u vezi radenkovića je otprilike vako ( skraćena verzija)
neko je prodao jovanoviću 70 kom svinja po 160 din/kg na poček , to se na kraju završilo na sudu , kad su trebali da se nađu na sud jovanović obećo audija a doterao nekog wv , pa da ga vozi na sud pa kad se vrate ....
čoveku puko film i tad su bili susreti trće vrste(zato sam rekao nlo) i to ispred suda , bila milicija i .......
Ako su lagali mene i ja lažem vas ....
Nije, to smo definitivno razjasnili
U vezi toga Pepin sin nema veze
Od koje kilaze si racunao da sa 30 kg hrane prase ima 25 kg mase??krmaca mi jede u periodu suprasnosti oko 3kg na dan i u periodu dojenja i periodu zalucenja do pripusta oko 8kg na dan. Tako da me krmaca izadje oko 20 do 21 hiljade dinara u tom periodu. Dodam jos dve hiljade sto kosta vepar i lekovi za krmacu i prasad i miofer. Prase do 25kg pojede oko 30 kg dobrog koncentrata. Dalje je lako izracunati koliko prasadi puta 30kg puta cena za kilo i to je to. Svoj rad struja i voda tu nisu uracunati. malo je off tema izvinjavam se zbog toga
Koncentrat-300kg suprasne,300kg doilje=21-22000RSD,a 10 prasica po 10 kg 20000rsdkrmaca mi jede u periodu suprasnosti oko 3kg na dan i u periodu dojenja i periodu zalucenja do pripusta oko 8kg na dan. Tako da me krmaca izadje oko 20 do 21 hiljade dinara u tom periodu. Dodam jos dve hiljade sto kosta vepar i lekovi za krmacu i prasad i miofer. Prase do 25kg pojede oko 30 kg dobrog koncentrata. Dalje je lako izracunati koliko prasadi puta 30kg puta cena za kilo i to je to. Svoj rad struja i voda tu nisu uracunati. malo je off tema izvinjavam se zbog toga