SeljakizGrada
Član
Ko zna koliko ugovora su potpisvali razni politikanti tokom ovih godian pa smo sad u obavezi da uvozimo sa strane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta god da su potpisali,ili potpisuju,ne ispastaju oni vec mi proizvodjaci.Ko zna koliko ugovora su potpisvali razni politikanti tokom ovih godian pa smo sad u obavezi da uvozimo sa strane.
Patentov premix za dojne krmace 3kg 535din,.... toliko je trenutno kod nas na vece da kupis na dzak je 17din po kucama,a oko 20 u poljoapotekama....
Zvali su me iz istih razloga jos jesenas i jos se nisu pojavili kod mene,uzimam i dalje u lokalnoj apoteci,preko njih su me i nasli,kazu ovi iz apoteke ni njih niko od putnika ne obilazi od tad .... Ali sukoro se nadam prelasku na ove nemackepre neki dan taj za dojne mi nudjen po 138 din na veliki dzak.
To je bilo tamo negde oko 2003 godine.Litar benzina je tada bio oko 60 din.
Dobro se secam jer smo u pogresno vreme sirili posao sa stocnom hranom u Macvi.Svinje u klasi su bile oko 50-60 din i niko ih nije hteo,a i macvani samo znaju za premikse,soju i kukuruz gde je marza nikakava.Naduvaj svinje i prodaj bez kvaliteta.Tako da je to prosirenje bilo fijasko zbog vise razloga.
2007 ili 8,mislim da nisu bile te cene.
I ovo je strasno sta se desava sada,skoro kao i onda....
Danas nudjen taj za dojne po 140din,za tov 153din,kukuruz skocio na 17din.... Uzeo jedan dzak za dojne za uporedjivanje sa ovim nemackim sto tak treba da uzmempre neki dan taj za dojne mi nudjen po 138 din na veliki dzak.
Ej Jadar mi ne diraj..... Kod nas su svinje brdske preskakačice plotova, nije to za potcenjivati, još malo i genetički resursi mogu da budu... Mada krenulo je oplemenjivanje sa mačvanskom domaćom...
Danas nudjen taj za dojne po 140din,za tov 153din,kukuruz skocio na 17din.... Uzeo jedan dzak za dojne za uporedjivanje sa ovim nemackim sto tak treba da uzmem
Jesi koristio patentov za dojne ,kako ti se pokazao?
Vidim neki odgajivaci se hvale sa koncentratom za pilice da je bolji od koncentrata za prasice u uzgoju prasadi. Interesuje me sta nato kazu strucnjaci i iskusni odgajivaci.
Vidim neki odgajivaci se hvale sa koncentratom za pilice da je bolji od koncentrata za prasice u uzgoju prasadi. Interesuje me sta nato kazu strucnjaci i iskusni odgajivaci.