Ja sam prosle godine radio to,i neka kokoska koja se predstavlla kao inspektor mi je nesto kenjala na Fejsbuku.Ljubazno sam je pozvao da dodje da joj uzmem uzorak za pregled od trihinoze,ali nije dosla.Da mi nismo kukavice kakve jesmo ,ne bi mogli da nas zezaju kao sto rade.
" 95. godine dodje meni trzisni inspektor u rutinsku kontrolu i poceo da zakera,posto je tad bila tarifa 200 maraka,cekao da mu dam.Posto nisam imao nameru,krene on da pise prijavu i usput mi prica kako ce on meni da oduzme robu,u pitanju je bilo oko 5 tona semenskog kukuruza ,plus jos toliko hemije zastite bilja.Preti on meni,pa pocnem i ja da pretim njemu,pa posto sam malo kraci sa zivcima ,uzmem one njegove papire izbacim napolje,pa onda njega.Lokal mi je inace na sred centra sela bio,tako da je to pola sela videl
de on i dodje posle sat sa policijom,nece niko da posvedoci da sam ga vukao po centru,cak ni oni sa kojima nisam bio u dobrim odnosima.Zapecati on meni lokal ,pa ce sutradan doci kamion da zapleni robu,kao da ja prodajem drogu.Odmah potom ja odem otvorim i odnesem sve sto je bilo iz lokala.Dodje kamion,nema nista da odnese.Dodje policija,opet pitaju jel video neko ko je odneo robu,niko nista,ja ne priznajem naravno da sam ja..Zvao me posle tadasnji nacelnik Bugarcic da se nagodimo da ipak nesto platim,pa da se sve zaboravi.Platim ja,medjutim ona dzukela me da na privredni sud.Malo sam ga prepao jedno vece na ulazu u njegovu zgradu ,koja je inace preko puta trznice ,odmah pored policije,tako da me posle suocenja na sudu vece oslobodilo,posto sam vec platio kaznu,samo sam platio nesto sitno za sudske troskove.
Od tad me zaobilaze svi ti inspektori,a drzao sam posle 5 godina neprijavljen kafic u glavnoj ulici.
Tako treba postupati sa bandom,a mislim da nije bas svejedno uci coveku koji drzi noz i kolje ,da mu pises neke kazne.