markojx
Član
Ja sam kupovao sve nove al sad imas polovni da biras po meni plastika kos i tacne i ram ne rdjajuci cekik i miran si
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ja ovakvih Rotechna 4 komada vec ~12 godina, mislim da je spanska. Mora nuz zid , ali odlicna, nista joj ne fali, samo sam jednom sisaljke zamenio. Imam u dve velicine, u ovu sa slike stane oko 45kg hrane moje praskaste i imam za nijansu manje tu oko 35kg hrane stane. Po meni do 10 komada, plafon 12 moze da nahrani da se stignu izredjati a da se ne tuku. I tu su bile svinje kilaze od praseta 30kg pa do ozbiljnih komada od 130kg . Jedino zajebano ako se velike svinje pocnu cesati o nju, aku su losiji zid ili lose utiplano zna da se razlabavi, treba je dobro ankerisatiПогледај и овако нешто ако мислиш и товљенике хранити.
![]()
Jel stigao spric?Nemam nalog ni na Temu-u nego ce sestra da naruci za mene
Ajde ako ti nije problem da postavis ovde link da pokusam da nadjem nekog ko ima nalog na Aliju.
Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka
Па то да, да ради радњу ал да није папрено...Bolje gledaj sta je sigurnije
Predlozili su raspodelu para ovo sto ima da svako grlo svaki hektar dobije isto pa koliko god bilo jel je tako pravedno a sadasnji buzdet ne moze da se poveca jet je na maksimumu 5 posto koliko mmf dozvoljavaЧује ли неко ово што су велики системи предложили, да им се укине ограничење и повећа субвенција за производњу? Али лове нема...
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
To predlazu Coric, Matijevic, Kostic i ostali znas vec koji. Sto bi znacilo da se subvencionisu njihove hiljade hektara i hiljade grla sto bi automatski razvodnjilo budzet za subvencije i smanjilo subvencije malim i srednjim poljoprivrednicima. Ako dobiju svoje subvencije koje traze gore navedeni i ako bi bile prepolovljene oni bi dobili vise jer bi sada sa 100ha i 300 krava otisli na hiljede ha i hiljade krava , dok bi prepolovljene subvencije za male i srednje bio kraj.Gde se takve stvari cuju?
Pa sta ces vise kad Matijevicev sin na sastanku sa Vucicem upozorava na razne slaninijade i kobasicijade koje su po njemu izvor sive ekonomije. Verovatno mu je zelja da samo on ima pravo da prodaje svoje da ne kazem kakve proizvode.Да, али ево шта мени ствара главобољу. Све ово што су изнели на овом састанку се унапред знало, то су му сарадници. Сад још да нас убеде како су скупили храброст и све ово јавно кажу.
Раније сам писао како ће само преживети било какав поремећај затворени систем производње небитно колико велики (може и неко са неколико јутара и стоком) и сад видимо покушај (на силу) укрупњавања производње и смањење трошкова што само води ка енормној заради појединаца- компанија. Лакша контрола и да се на све плати порез.
Да ли ће са овим потезом целокупна производња малих произвођача бити обесмишљена.
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока