Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li ko od vas kakvi su motokultivatori Labin Progres? Nasao sam neki u oglasima pa me zanima valjali to cemu. A nasao sam i Hondin u exstra stanju (bar tako izgleda bna slici) ali nema kosu. Prvi je 560 e, a drugi 500 e. Pitanja nisu vezana za ovce, ali sa njim cu raditi za ovce!:osmeh:

E evo jedne slike sa jednog druzenja
404298_316724961695198_100000730897797_1010109_1107285921_n.jpg

Nisi otisao kuci gladan!:ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 13:12 ---------- Prethodna poruka je at 13:08 ----------

Nasao sam dvije fine "masinice" , motokultivatore. jedna je labin progres ima 9 ks benzin (550 e, sa njom ide kosacica i prikolica koja ima kipu), a druga honda f600 (470 e, od prikljucaka ima samo kopacicu). Sta mislite koju da uzmem, tj koja je bolja? Za hondu imam prikolicu, posto sma imao istu takvu.

Najvise ti se isplati da uzmes tu sa kosacicom i prikolicom, sto pokosis natovaris i teras kuci. inace za ovu drugu bi opet morao da kupis kosu, pa da nabavis prikolicu... izaslo bi te mnogo skuplje. Inace ta labin 9 ks je dosta jaca od moje, moj motor je 5.5 ks a radi ko luda. Pravo da ti kazem dosta je i povoljna, pazarices je sigurno za 500 evra kes

I kod mene je brdovito. jaka je to masina, samo redovno trebas da je odrzavas, nalivas kvalitetno ulje i nemas problema. Da kupis posebno kosu za hondu izaci ce te taman ko ova druga u kompletu a ima i jaci motor. Odi, pogledaj obe, upali i vidi kako se koja ponasa pa ces sam zakljuciti. Najbolje bi bilo ako imas i nekog mehanicara da povedes sa sobom.

sto se tice gledanja jedna je od mene 70 km, a druga 130 km. na suprotnim stranama.kod te druge (honda) mi zivi punac koji je mehanicar pa ju moze pogledati. moram obojici javiti do veceras.

Mada mogu ti reci da takvu hondu ima jedan moj komsija i nije se bas usrecio sa njom, 2 puta joj radio generalne i opet se zali na nju, e sad dal je do freze ili do njega pojma nemam. ne navijam ni za jednu ali po meni 9 konja je 9 konja. + sto ti dolazi i kosa i prikolica, a ti tu tvoju prikolicu mozes u oglase pa da izvadis neku paru.

da to si u pravu.moj motokult. me je sluzio super sve te godine, ali ga je stari prodao kad mu se uzjebao mjenjac. a da budem iskren nekad me uplasi kad je nesto povoljno, jer sam par putase zeznuo pa me to isto izaslo mnogo skuplje. a dosta znaci sto ova ima i prikolicu i kosacicu.

zarius011, jesi li razmišljao o nečemu ovakom

Ja sam ga kupio pre malo više od godinu dana i preporodio sam se.U Bosni se može naći za relativno male pare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh