Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[video=youtube_share;4RD6YG9AiM4]http://youtu.be/4RD6YG9AiM4[/video]...izvini druže,samo se namestilo...:ppozdrav:

evo akko je kod nas na velikom vaseru zboru sila je ljudi peku se prascic jagnjad i bikovi oprostite w preko 6 mejesci tu su razni pjevaci Baja i ostali

No problem,nit sam lud,nit blesav,vec malo,malo vise mastovit i kreativan i spreman na salu!Cuti tema ceo dan,a da pisem o spoljasnjoj temperaturi i o krizi na globalnom nivou,nisam rad!Ako smeta ovo moje delo,slobobno ga obrisi,nema frke.

24etmwz.jpg

Majlovac hocemo li mi priklati nesto za Bozic,mrak vec pade?Sarbanac,druze ne budi nestrpljiv,sad nam pobeci nece,znas da slabo vide po mraku!

eajbtf.jpg

Hocu i ove godine da budem apsolutni sampion NS sajma,ako mi to ne ispunis zavrsices u mom ovcarniku!

---------- Poruka napisana u 21:46 ---------- Prethodna poruka je at 21:41 ----------

Dragi drugari,zelim vam srecne predstojece Bozicne praznike!P.S.Nadam se da niko iz ovog serijala ove sale nece shvatiti zlonamerno,jer mi je jedini cilj bio da nekog malo zasmejem.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh