Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deki dok je ovakvih ovaca bice posla i za nas, nesto mi se cini da ce im uskoro prebati v.o. Ovaj bas ima krupne kosti :)
Petrovo gotovo je sa oranjem i zaoravanjem, danas je na red doslo klanje, a veceras gde me put odnese, a sto se tice pluga domacinski je podmazan, uvek naostren, taj u sezoni nema sanse da zariba :)
Bato vodi racuna sezona bi trebalo daq traje 365 dana u godini ako je plug i orac dobar

Sto je brzo,to i kuso.:haha:

---------- Poruka napisana u 20:05 ---------- Prethodna poruka je at 20:04 ----------

Gde si Rajkane kuco stara,nema te ceo dan?:osmeh:

n65b4m.jpg

Grejaces ti meni jagnjice i ove zime!

aj nemoj vise Deki kad se i on raspo

---------- Poruka napisana u 20:16 ---------- Prethodna poruka je at 20:15 ----------

bas tako Rajko ja neznam sta je njemu il nije popio lekove za danas il je dokucio neke trave il doitio nekog alkohola pa ga zguzvalo pa nezna sta pise

Boli vas uvo sto ja radim i danas i sutra...i kuci cu doci u 3 ujutru na Bozic,nazalost nemam vremena da se s vama veseljacima previse druzim
Los taj bre smederevac deki nemoj da nam brukas esnaf jesmo beda al ne tolika da ni sporeta mi ovcari nemamo
jagnje se polako,pocele od septembra zavrsit ce tek u maju dviske,na jagnjenju ove god 42 komada,ima dosta prvojagnjenica sta ce bit videt cemo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh