Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno, postavljao sam i slike u temi W, ove godine jedna prvojanjka 2 a jedna 1, ima ih jos 7 da se jagnji u ovo mesec dana i jos 4 malo kasnije pa cemo da vidimo rezultate.

Dobro jutro kolege ovcari. Dali je uvelicano stado nemam pojma, sada idem da vidim, juce orao celi dan od jutra do veceri, sinoc dosao komiran, evo sada ustajem i pravac ovcarnik :)

od jutros uvecano za 3 (dva blizna,a jedno solo ) ukupno 33 od 22 ovce,a treba jos 15 da se ojagnje

Deki ne da skice ubise kod mene vamo i mi smo jedno skunuli

---------- Poruka napisana u 17:38 ---------- Prethodna poruka je at 17:38 ----------

Sika kad pijes umjereno mos pit koliko oces

Što se tiče Belog safolka, kad bi onog ovna imao(sa slike)ja bi bio glavni badža....a one žute pramenke baš i nisu neke...ima kod nas mnogo boljih i lepših

Sutra ce tek biti muk kad krenu da vrte pa se i popije,naopako!:))Mozda su otisli u sumu da nadju raznjeve?:)

---------- Poruka napisana u 17:59 ---------- Prethodna poruka je at 17:58 ----------

Pa Urednice,pramenke su tu da bi se melezile.:)

razanj odstoji
vojvođanin stvarno imas ukusa i upravu je covjek same recicu tebi sto sam reko i Dekiju ranije
od probiraca nema znate vec cega

Auuu Petrovo,daj malo zavi te pikanterije u ukrasni papir,naljutice se koleginice i rece nam da smo 'cobani'.:)

---------- Poruka napisana u 18:10 ---------- Prethodna poruka je at 18:07 ----------

Jel' to Bato pres'o Drinu pa i po Srbiji ore ili jagnji po komsiluku kad ga nema?:)E da je Zema sada ovde,ne bi one dve drzale onu bocu vina u ruci?:)

Ja bih prisvojio onu bocu vina ako nemate nista protiv,vojvodjanin ce ovnica a vi se ostali dogovorite oko gospodjica,hahahhah. :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh