vec sam ranije rekao, selo hvali u gradu zivi. ne znam ko ti sta nudi niti sta ti zelis, sta tvoje potrebe zadovoljava. ima mnogo pametnih i nacitanih ljudi koji vise odgovara mirnija sredina nego avioni i kamioni i frka po 24 sata 7 dana nedeljno. to sam moras odluciti sta volis i da li mozes raditi sta volis. ali jedno ne mogu da se nacudim ljudi, kolki narod trbuhom za kruhom pravo i jedino ide u grad, kao da na selu uopste dibidus nema perspektive. znam da na selu nije lako, nema naroda za popricati, popiti kafu ali po koju cenu ljudi jurisaju u grad to je za mene odavno velika enigma. ljudi se nacisto odreknu svog indentiteta, svoje licnosti, svijih naj blizis u pustoj zelji da prezive od 1 do 1 samo da bih koracali asflatom, sto je najgore ti isti koji su se preobuli iz opanak u cipele naj vise pjuju po seljacima. ne bih nikog da uvredim i nemam problem sa ljudima iz unutrasnjosti, cak naprotiv imam veliki broj poznanika i dobrih priljateja sirom stare juge. cast izuzecima koji stvarno znaju sto dolaze u grad koji su nazalost u velikoj manjini.jos jednom svaka cast diplomac.