Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dejan26 se nije svidelo to što mu je jedna tema koju je otvorio, obrisana jer je procenjeno da nema potrebe za takvim temama na forumu, pa je vređao moderatore na forumu. Takve pruke se ne mogu slati nikom i takav rečnik nije poželjan na forumu, mogao je da prijavi administratoru ili da dotičnom moderatoru pošalje privatnu poruku. Tako da nema nikakve političke linije kada je u pitanje isključivanje ljudi sa foruma.

Vratite dejana 26 pod hitno. Ovde je bilo vređadnja i biće pa šta. Pa nije crkvu zapalio. Jel baned za stalno ili na određen rok?

Baned je za stalno-na zalost,koliko znam i sam Dejan je vredjan,pa niko nije banovan,jedne prilike sam takodje i ja dobio porciju onoga sto se ne jede,pa nista,ovde je po sredi bila tema koja nije primerena polj.forumu,Pa jel cestitka za slavu i rodjendan za poljo forum,da ne nabrajam dalje,ili hocete da nabrajam teme koje nemaju veze sa poljoprivredom pa su ovde,i u istinu su najposecenije zato sto su poljoprivrednici pobegli glavom bez obzira kad procitaju sta se sve pise.Dobro de gospodo forum je vas al to ne znaci da mi cobani moramo ucestvovati,ako nismo bili jedinstveni da se skupimo na sajmu mozda se ujedinimo da vas bojkotujemo ko zna,Pomenuta karakteristika za gosn urednika je jedna od najcescih reci koriscenih u nasem narodu,al Evropa i standardi su cudo,da je rekao svaler mozda bi prosao bolje,to bi bila pozeljna rec.Da nisam i ja popio crveni karton?.."KADIJA TE TUZI,KADIJA TI SUDI"pozdrav- Era s"onog svjeta

Ma ja sam vec u opoziciji,nego me samo zanima jel za poljoprivredu bitnija zenidba ili FORMULA1 i SMAKS VETA(evo dve teme koje su strasne)Ili necija slava,sta na to kaze neko o ne slavi ili je druge veroispovesti,sad ce da cita nase zdravice,e to je Evropski i nikog ne vredja,a DOMACINE OZENI SE uvreda.OVO JE STVARNO PRESLO U INKVIZICIJU,KOJA NEMA REVIZORE, a moderi i admini cesto grese ali njih nema ko da opominje(na zalost),aj cujemo se ako me ne skembaju.pozdrav

ako ima neko dejanov telefon neka ga zovne i prenese mu nase pozive za povratak ovde, nek otvori novi nalog. samo nek doda jedan broj ili slovo i prilikom prvog logovanja neka se prestavi kao stari dejan 26 svi cemo znati ko je on. ionako nas nema ovde puno. tako ceo sistem funkcionise. ne bih da pretim ali u slucaju ponovnog bana mozemo i mi onda da banijemo ceo sajt, i nad popom ima pop, mada bi to bilo na vecu nasu stetu nego admina.
VRATI TE NAM DEJANA

Ne moze da se vrati jer je banovan(bar sa svoje ip adrese)..................Ma ja se slazem sa uredjivanjem poruka i brisanjem(i meni su poruke brisane),al bre banovati za sve sto se ne svidi sefu ma daj breeeee.

Vojvodo druze brate,,i da dodam ja nisam paor vec Selja kao sto rece udbas iz Sarbana,ako cemo da teramo mak na konac,lepo ti obrisi moje komentare dok se nije rasrdio neko od sefova,pozdrav drustvo i laku noc

I ja sam dobijao odredjene porcije neugonih rijeci i vrijedjanja od clana koji je i Dekija prije drmao ali eto ode Deki taj jos nije
Vratite covjeka nadam se da je u cilju ovog foruma da se okupi sto vise ljudi koji znaju i imaju iskustva

Zdravo momci! Koliko vidim stvari ne stoje bas najbolje na forumu! Ne bih da se mjesam, nisam u toku.Ali po meni je dejan26 ok lik i dosta sam pametnih savjeta od njega procitao! Opet ponavljam, nisam u toku, ali ako se moze rijesiti taj problem, pa da ovo ostane iza nas. Mnogo pozdrava za sve vas!

zariuse kako ovce jesi pustio ovna u njih pare li se
ubaci i po koju sliku ako stignes

---------- Poruka napisana 15-06-12 u 10:07 ---------- Prethodna poruka je 14-06-12 at 17:15 ----------

Treba mi brza pomoc jagnje koje je slomilo rep prije 10 dana je danas povrijedilo krastu i opet rana se otvorila sta da radim da li da odma pozovem veterinara jer se bojim trovanja a i musica ima dosta

Dejan26 se nije svidelo to što mu je jedna tema koju je otvorio, obrisana jer je procenjeno da nema potrebe za takvim temama na forumu, pa je vređao moderatore na forumu. Takve pruke se ne mogu slati nikom i takav rečnik nije poželjan na forumu, mogao je da prijavi administratoru ili da dotičnom moderatoru pošalje privatnu poruku. Tako da nema nikakve političke linije kada je u pitanje isključivanje ljudi sa foruma.

Ne mogu da znam kome je i šta kolega @dejan26 slao, slažem se da niko na forumu nikoga ne treba da vređa, ali je to gotovo nemoguće i vidim da moderatori opominju članove sve dok njih neko ne načepi, kada dođe do toga, automatski sledi ban, jedan apel svim ljudima koji se bore za dobrobit foruma, ako nastavite ovako na forumu neće ostati 10 ljudi koji znaju nešto da kažu hiljadama članova i posetilaca, sve ljude koji su imali veliko iskustvo i zavidnu količinu znanja iz dotičnih oblasti su ti isti moderatori "oterali" sa foruma, da li je kolega novii neko preispitao njihov rad ?
Mislim da je kolega @dejan26 zaista dosta toga znao i bio raspoložen svima da pomogne.
Nadam se da po ko zna koji put opet neću biti banovan sa foruma, samo sam izneo svoje mišljenje i misim da je to sasvim ok sa pravilima foruma, evo dve fotografije koje će reći sve o čemu sam gore "pričao" !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh