Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Fina je ovo rasa Enes, jedu zito pre nego sto se ojagnje...

Kolega ti si jedan od onih koji traze sitnicu u mojim postovima napisao sam uopsteno za sve janjce da sam davao samo februar i mart ali eto nek bude kako ti kazes, nisi komentarisao nista video jer ni ti ni drugi nemate sta reci nego trazis nesto deseto al aj valjda cu i ja dozivit da ti otjeras na pijacu ili negdje na pravi kantar i izvagas janje a ne odokativno govoriti, vidim na vagu se ovaj put nisi zalio. a imam ja jagnjadi koja i sada dobivaju zito to su jagnjad od kopilica njih 10 komada a ono sam napisao uopsteno za sve jer vecinom se kod nas jagnje ovce u januaru i vec u februaru mogu da jedu zito ko i ovce nadam se da smo se razumjeli :d

@Petrovo za ovo jagnje covjek moze reci samo rijeci hvale i nista drugo, kod Sabine su grla vrhunska nema kvantitet ali ima kvalitet za cistu desetku, ne vidim samo jel ovo jagnje zavilaseno jer steta bi bilo ne zavilasiti ga.

Pa znaš kako stvari stoje. Ljudi vole da čuju ono u šta veruju iako su nekad očigledno na krivoj stazi. Ja od tebe Mirko očekujem da i dalje daješ iskrene komentare.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh