Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bato nebrini,nije ovo nista ozbiljno,dok ne pocnu da sevaju slike onog pokojnog bildera.

---------- Poruka napisana u 10:11 ---------- Prethodna poruka je at 10:08 ----------

i ako ih kobac ne pohvata na livadi:haha:

Bato ne znam da li si procitao sve,ali ja sam rekao da moja ovca ne valja nizasta i zato je otisla u kobaje.Dekijeva je bolja naravno tama je bila oko meleza i njihovog izgleda,al dobro nema veze kao i uvek skrece se sa teme.Ja ipak sada drzim zeceve i treba ujutru da napravim jos nekoliko kaveza jel ce ih najesen biti jos 4-5 (ako sve ide kako treba).Dovidjence. :)

Kad napravis posalji mi dimenzije da pravim i ja za ove moje dzabe mi zauzimaju prostor ne mogu da drzim ovce u njemu, moracu ih u kokosinjac izgleda :haha:

Soumi,nije pokojni,eto ga dole jede seno,nikako da pojede!:)A na avataru merka te twoje gresnice,ne zna koju da odabere da je pokvari malo kad vec neces sa pramenkom da je poboljsas.:)

Deki od tebe ovo stvarno nisam ocekivao da se ovako vrijedjas da pljujes na Siku sebe uzdises sramota brate koji w sta je sa tobo, ti si zaludjen sa njim sad rpicas kako je dobar za pase koje pase one koja je visoka 20 cm gdje dnevna temperatura ne pada ispod 10 stepeni Romanovsku rasu nazivate golubovima koja je nastala davno prije w a Enesu trazite dlaku u jajetu covjek vam reko da mu je djed imo 400 komada jeste vi svejsno koje su to ovce stvarno protiv svake rase je bilo polemike a jel neko spomeno w glave se gube

Izgleda da nije,pre ce biti da je poucna sala da nam pokaze de smo i koliko vredimo i ko odgajivaci i ko ljudi Zemune,i Petrovo ne padaj u vatru i ne glumi drvenog advokata nikom,jer niko nikog nijeni vredjo ni sebe uzdizo,sve je bila vise sala nego ozbiljna prica ljudi koji se poznaju licno,i sad mi jos kazi nesto o tvojem stadu i kakve namere i zelje imas sa njim da te malo bolje upoznamo.

---------- Poruka napisana u 01:52 ---------- Prethodna poruka je at 01:48 ----------

Sika jes Misko ko ladja vidi se sa slike,ajd docicu ovih dana da ga vidim,napredovao bas dosta od kad sam ga video zadnji put,lucerka je cudo.

somi nisam ja nikom advokat ja iznosim samo ovo sto sam pricitao i to sto sve pricate
slike moga stada imas u temi vlasika ovca na prvim stranama nije veliko ali je odabrano ubaci cu ti slike ako zelis

Heheheh ovo je malo da se nasmijemo nek neko ne misli koja je rasa postavljena nije nista licno :D

---------- Poruka napisana u 17:42 ---------- Prethodna poruka je at 17:28 ----------

somi nisam ja nikom advokat ja iznosim samo ovo sto sam pricitao i to sto sve pricate
slike moga stada imas u temi vlasika ovca na prvim stranama nije veliko ali je odabrano ubaci cu ti slike ako zelis

Evo Petrovo da pomognemo da ljudi vide sta znaci imati toliko stado http://www.youtube.com/watch?v=kc_botLbnak i ja zivim za dan kada cu opet dostici slicnu brojku jer imam pasu ako sve bude ok za nekih 5-10 godina mozda i dozivim ponovno da imamo taj broj a do tada treba gurati u ostvarenju cilja i sna.

video je super a i odgajivac je ozbiljan

---------- Poruka napisana u 18:37 ---------- Prethodna poruka je at 18:36 ----------

a sad se sjecam jednom su kroz moj kraj prosli nomadi u decembru i imali su cak jagnjadi starih 2-3 mjseca znaci da su ima se jagnjile u septembru pa nadalje a i na tv sam vidio reportazu u oktobru kako se kod ovaca sa s Vlasica ovce jagnje

Druze hteo sam ti dati stotinak bala,pa bi mi vratio,vido sam da kuburis nego sam obeco ovima na farmi,nisam hteo da ispadnem lazov,inace ove godine ako ti zahvali bice ako ovo vreme izlepsa,trave su vec za kosenje pocele da polezu

E klinac,ovo sam se ove godine zajebao vise nema.Sad sam uzeo oko 6h livada da kosim a imam 10-15 grla (ovaca-koza).:haha:
Nek propadne al nek ima!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh