enesss89
Član
A ova gore sto si postavio ovce u pasi, maloprije kad sam ulazio nije je bilo, reko onak fina slika nestade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa brate ako ovde nema W u najvecem procentu onda sam ja corav. Vidis da W moze da se drzi i na kako ti kazes ekonomican i isplativ nacin, na ne bas ekstra hrani,normalno Vojvodjanin nema sigurno vise od dva jagnjeta po ovci godisnje ali ga i ne kosta kao mene. Htedoh reci da je to isplativa ovca na koji god nacin da je drzisEntuzijasta pozovi dekija da proceni da li je ovo W.Posto me lepo namaza za onu moju (W) ovcu.
Pa onda kazi da li je W na pasi ili pramenka/w/ko zna sta jos.
Pa brate ako ovde nema W u najvecem procentu onda sam ja corav. Vidis da W moze da se drzi i na kako ti kazes ekonomican i isplativ nacin, na ne bas ekstra hrani,normalno Vojvodjanin nema sigurno vise od dva jagnjeta po ovci godisnje ali ga i ne kosta kao mene. Htedoh reci da je to isplativa ovca na koji god nacin da je drzis
Ne treba Dejan da procenjuje.Ima W,Idf-a,Bergama i Merina...sve izmešano u Bog zna kojim procentima.Ja sam zadovoljan sa njima, jedu, jagnje se i prave stajnjak..meni više ne treba.
Cekajte ljudi, Miladinovicu koliko po tebi ima Sjenickih ovaca koje su 90-100kg i ovnova preko 150kg ali ono pravih elite u Srbiji i na kakvoj su hrani te ovce i njihova jagnjad?ispade da u srbiji W-a ima ne vise od 50 komada mislim onog pravog pravovernog sto zlatne brabonjke ima
Previse si drzak da bih nastavio diskusiju sa tobom, prijatno...Kao sto rece,glupavi argumenti i opet oni u pravu.......