Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bato pre pola sata smo stigli,ne znam de teram dosao da vidim sta ima ovde i ne budim se do prekosutra.A pivo je palo ko **greška na nosu. :)

sto se tice sajma i ovaca o rasi zbog koje sam isao imate u temi Virtemberg pa pogledajte,ostalo da komentarisem necu osim da mi je drago zbog kolege Mailovca i njegovog debija na sajmu u NS,i sto sam upoznao i njega i naseg moderatora Batu,zao mi je sto niko vise nije dosao ali dobro tako je kako je,od ostalih zivotinja svinje su ostavile na mene utisak kao najkopletnije u svim kategorijama i vrhunski hvalitet koji sam video,masine nisam stigao da gledam jer sam vreme ipak posvetio druzenju i sajamskim kafanama,eto toliko od mene

View My Video Do sada sam govorio samo pozitivne strane ovcarstva ali kad pogledate video vidi se da to nije nimalo lak zivot, kad vas nevrijeme uhvati 5 km od kuce trazite utociste od hladnoce jer zivot na planini nije nimalo lak.

Petrovo stado koje si postavio je ekstra nemam rijeci vidi se da su zatvarane u stali i da su tovljene ali sve u svemu stado je za svake pohvale.

Kakva bre kisa pa ne gajite vi hrcke i morsku prasad(ko ono ne sme vodu) ja sam moje jutros rano isterao napolje da se kupaju bogu hvala pada ceo dan,jedva sam cekao da pokisnu,sad ko lutkice bele kao sneg,da oce jedan pravi pljusak da ih jos malo okupa,

Dobro je te ne ispadoh kontras,:haha:
Somi cudo nisi ranije sisao ovce,kad ce bre te slike,sto ne slika neku pod vunom.

i moje cijeli dan danas i juce na kisi pasi malo pod drvo pa ponovo na njivu pokisle do koze ali neka njihov izbor cak sam ih jedva sinoc natjerao da udju

pa sta da ih sisam ranije kad ih osisa prosle godine krajem oktobra,i sad im vuna nije bila jos za sisanje,al ajd da im pomognem da se rashlade malo,a slike bice,narucio sam bateriju za fotoaparat riknula,a za tel nemam onaj kabal da prebacim slike na komp

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh