zaga je tvoj rejon dejo,nema ona losu dusu,koliko sam ja provalio samo je malo na svoju ruku,i ipak ovo je forum o ovcarstvu i ima nekih standarda i pravila koje svi postujemo,pa mora i ona,oprostice njoj urednici,ona ce da se koriguje i eto nama zage opet,evo intervenisem samo za tebe dejo
---------- Poruka napisana u 09:40 ---------- Prethodna poruka je at 09:15 ----------
Nit sam kad reko da sve znam niti mislim da znam sve,ustvari mislim bas suprotno,ali to sto ja pricam a vama se ne svidja je moja dobra volja i iskrenost zato ako sam ja odlucio da se bavim ovcarstvom i ako pet godina se spremam za to onda me kao kolege ucite i savetujte da neplacam i nepravim greske koje ste vi pravili,a ne da mi lupate cuske kad god nesto progovorim.ja sam dosta pokusavao da sagledam probleme u ovcarstvu i zasto tapkamo u mestu,trazio misljenja mnogo ucenijih ljudi od mene i vas,pre nego sto sam kupio prvu ovcu,i kad sam progovorio o istim problemima docekan sam na noz bez ijednog kolegijalnog gesta i ideje da se i jedan problem resi,mozda ja jesam pocetnik al sam dobro se pripremio za sve ovo i zato ako mislite da ce ovakav nacin komunikacije samnom sutra nekom pomoci citajuci ove postove vi samo nastavite,a ja smem da se zakunem da osim u sali pokusavam da svaki post podelim nesto sto znam i budem edukativan,sa onoliko skromnosti koliko i moje znanje,zato nemam nameru da lose zvucim i budem pesimista u ovcarstvu,vec sasvim suprotno,a jos manje da ucim ljude koji znaju vise od mene,zato imam osecaj da ste me totalno lose shvatili iz moje najbolje namere,i u mojoj se kuci drzale ovce da boljih dok Spiljevic nije uvezo nije bilo,u ataru,tako da sam ja i jagnjio i cuvao i cistio i hranio jos pre deset godina ,a ako nemozete da ostvarite sebe u ovcarstvu i svoje zelje ja stvarno nisam kriv.