Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
E kad vam se ja pojavim sa Zagom na Sajmu ima da vam oci ispadnu,Zaga je zensko,macka ipo-haker ceo,provereno!:):)

Zemo,nema,em sam imao najnaprednijeg ovna na forumu,em sad imao najbolju konverzaciju sa Zagom...ma opet me neko urek'o..cista ljubomora!:):)

---------- Poruka napisana u 00:44 ---------- Prethodna poruka je at 00:43 ----------

Mirkane,zato ima samo na jedno oko da škilje!:)

Evo sad mi pade na pamet i nekada nasa prwa draga koleginica Suzzy,pravi andjeo,seca li se ko nje,imala neko bolesno jagnje i tako to?:)Uvek su ovcari imali miss foruma u swojoj sobi!:)

---------- Poruka napisana u 01:05 ---------- Prethodna poruka je at 01:04 ----------

Mirkane,pa ne moze tako,nemaju one zlatnu ribicu pa da imas 3 pokusaja!:)

---------- Poruka napisana u 01:06 ---------- Prethodna poruka je at 01:05 ----------

Mirkane,pa ne moze tako,nemaju one zlatnu ribicu pa da imas 3 pokusaja!:):)

Dobro jutro momci, evo prije nego podjem na posao da napisem koju rijec! Koliko vidim kod misteriozne "gospodje" se greskom potkrala pisa tamo gdje treba nesto drugo biti! Ali bolje je da je ta pisa iskocila ovde, nego da je neki od kolega u zelji da proba kolacic uhvatio za "paliju" !:haha: Momci mislio sam da je ovo mjesto sigurno od istopolnih ataka, ali vidim da nije!:haha: Moderatori hvala vam sto se napasnika otjerai odavde! Zivjele zene, ali one sa p...!!:ppozdrav:

Ljudi mucim muku ne znam kako da zasusim ovce , odvojim jagnjad na 2 dana ovcama se vime naduva oce da prsne pustim jagnjad da sisaju ona slabo sisaju mora da cekam ceo dan da posisaju ovce da im spadne vime.. Dal da ih odvojim skroz i da uopste ne pustam kod ovaca ? bojim se da ne zeznem nesto sa ovcama da im vime ne propadne?

Odvoj jagnjad od ovaca i kada ovcama skroz nabubri vime uzmi izmuzi malo tj pola a pola ostavi.I tako 2-3 puta i ima da zasuse.Naravno smanji hranu. ;)

Xa,xa,xa,mislite o tome!!:)Zago duso,ako owo citas,saljem ti BIGG KISS!:)

---------- Poruka napisana u 20:42 ---------- Prethodna poruka je at 20:39 ----------

Spopadali ste svi Zagu na PP a sad kao Deki owo-ono,ali Deki uwek radi trasparentno pa sta je bilo bilo,ne zalim se!:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh