Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj je kupio od nekog ali znaju da je bila kod tebe. Čim saznam javiću.

zarius dobar ti je delija al dal je cista slovenka nei ti mogo reci ali je pravi ko balvan jer mi se cini kao da ima krvi w al mozda i ja grijesim

---------- Poruka napisana u 15:19 ---------- Prethodna poruka je at 15:17 ----------

dudovcanin jagnje si super pazario a ako je kvalitet kao sto se vidi nikad nije puno

zarius dobar ti je delija al dal je cista slovenka nei ti mogo reci ali je pravi ko balvan jer mi se cini kao da ima krvi w al mozda i ja grijesim

---------- Poruka napisana u 15:19 ---------- Prethodna poruka je at 15:17 ----------

dudovcanin jagnje si super pazario a ako je kvalitet kao sto se vidi nikad nije puno
Druze i ja mislim da ima malo krvi W.Ali ko ce ga znati. Uglavnom je grdosija, da Bog da pa da bude dobar.

---------- Poruka napisana u 20:10 ---------- Prethodna poruka je at 20:03 ----------

Nazvao sam ga Baćko. Nece da jede sijeno, pa sam mu ukosio pune jasle trave da ima za nocas. Pa sad klopa. Navikao je na pasu, pa nece sjeno. Ne smijem ga pustati jos, niko ziv ga onda ne uhvati. Juce smo ga pola sata hvatali, a kad smo ga napokon satjerali u cosak skoci i iz mjesta preskoci ogradu mozda oko 1, 20 visoku. Pa onda opet trcai za njim.

Kakve bre pantalone gde ti živiš pa zar nisi zaključio da je veći interes za suknje. Često se pominju te promoterke pa moderne čobanice itd da ne nabrajam. U tom pogledu je daleko veće interesovanje. Malo šale mi pade na pamet!

Drugovi Moderatori,jel' hocete biti ljubazni da resite dilemu i kazete:'Da li draga koleginica Zagorka ima pišu ili su to samo insinuacije,ali bez medjunoznog zavirivanja?'Vi ste svemocni,pa valjda ce te i owaj problemcic resiti?Unapred zahvalan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh