Sika
Banned
Jedno je ovan,a ovce su na prvom jagnjenju i prosek od 2 jagnjeta je odlican sobzirom da su usle u priplod sa 7 meseci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moram citirati sam sebe Mirko pogledaj ove video klipove pa reci koliki je prirast jagnje se ojanjilo sredinom januaraView My Video moj prvi dokaz da ovan ima rogove pola metra a o kilazi necu pricati sad sljede linkovi klanja jagnjeta i vaganje
---------- Poruka napisana u 15:06 ---------- Prethodna poruka je at 15:02 ----------
View My Video Sredinom januara se ojagnjio 33 kg
---------- Poruka napisana u 15:10 ---------- Prethodna poruka je at 15:06 ----------
View My Video Po vuni vam mogu dokazati da je mlad ko se razumije vidi a prije nego pogledate ko ne voli krv nek ne gleda ovaj video al morao sam ga napraviti da budem uvjerljiviji
---------- Poruka napisana u 15:15 ---------- Prethodna poruka je at 15:10 ----------
View My Video Postupak deranja jagnjeta.
---------- Poruka napisana u 15:41 ---------- Prethodna poruka je at 15:15 ----------
View My Video Napokon na raznju