Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
usto sam u sest i nista neradim a imo sam u planu svasta,to ti je kad drugi kolo vode,drustvo srecni svima praznici ja cu biti na rancu pa se necemo cuti neki dan,da odmori forum od mene,previse sam pricao

usto sam u sest i nista neradim a imo sam u planu svasta,to ti je kad drugi kolo vode,drustvo srecni svima praznici ja cu biti na rancu pa se necemo cuti neki dan,da odmori forum od mene,previse sam pricao
Soumi živ,zdrav i sretan nam budi i lepo praznik proslavi :ppozdrav:!
NEKA SE PRED TOBOM OTVORI PUT,
NEKA VETAR BUDE UVEK IZA TVOJIH LEĐA,
NEKA TE PRATI SAMO LJUBAV I SREĆA
I NEKA TI BOG BUDE ZAŠTITA NAJVEĆA,
JER TRČALA JE MALA ZEČICA,
PREKO BRDA I DOLINA,
JER ZNA DA TEBE POLJUBITI MORA.
OSTAVILA ZEČICA MRKVICU I KUPUS,
SAMO DA BI TEBI POŽELELA,
SRETAN USKRS!

---------- Poruka napisana u 13:14 ---------- Prethodna poruka je at 13:12 ----------

Vidis zago sta kaze.Kaze za mene "mlade generacije" sto bi znacilo da nije bas tako mlad kako se predstavlja kod pojedinih. :haha::haha:
Sika,ma mlad je on,vidjela ga ja:haha::haha::haha:!

---------- Poruka napisana u 13:16 ---------- Prethodna poruka je at 13:14 ----------

Eh,kako se moj komšija otima,ali neda se komšinica :haha:!

on je veliko bure baruta al caba bure kad je fitilj kratak mislim na Dekija
da vidimo jesi vjest sa necim drugim sem sa jezikom:haha:il je i on sastavni dio

Sika i ja,se apsolutno razumemo,kao i velika vecina ovde,to sto re malo 'bockamo' to je cisto da bude uzbudljivije,videce se 13og sta je tek komedija 'na niwo' sto rece Her Zika!:)

---------- Poruka napisana u 16:01 ---------- Prethodna poruka je at 15:58 ----------

Petrowo,Petrowo,tebi samo neki fitilji u glavi?:)Zago duso,ne brini,swe je pod kontrolom!:)

---------- Poruka napisana u 16:04 ---------- Prethodna poruka je at 16:01 ----------

Petrovo,SUPTILNIJE COWECE,SUPTILNIJEE...Zago duso,ne zameri mu,poteo jutros rakiju umesto mleka,pa malo pobrkao loncice kolega!:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh