milossoumi
Banned
zaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ajd Sika,prijatna ti i mirna laka noć bila,ma tražit ćeš nas ti...!Odoh ja na spavanje,sa dokonim ljudima ne moze se lako.
Aj prijatno vece.
ali morava teče prema dekiju,kao i drava...deki zar nezaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas
zaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas[/QUOTE
tešiš se ?!
nije valjda da češ na pavanje i ti?e to je već jako ?!vas dvoje ste bas dobar par,kapirate se extra,da sad ja ne upadam tu i lupetam nemoze dekiju ni morava ni drava nista kad si ti u pitanju zago vidis da nespava a nezna de ce od posla sutra
e gde ti vidiš golubčićenecu na spavanje nego sam suvisan ovde,ostavicu vas golupcice
e a ko te je to utešiošapni mi tiho,tiho,šapni mi najtiše,samo ja ću sve to ćuti,samo ja i niko više...!utesen sam ja hvala sto nebrinete,otvorio sam temu specijalno za kolegu mirka i slicne pa ce me interesovati i vase misljenje
pa jel gradiš prijateljstvo,ili nam objavljuješ rat,šta je sad?aj mir,mir,mir...drste se za ruke da se ne pogubite,ja da vam drzim svecu necu
. Još da nam je Rajkan ...Zemo,od gledanja nema selameta!E ipak smo mi i nasa soba najbolji na forumu,ima gomiletina korisnih stwari i svakodnevne sale,samo prsti,zato smo i najcitaniji!