Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas

zaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas
ali morava teče prema dekiju,kao i drava...deki zar ne:sta::haha:

---------- Poruka napisana 12-04-12 u 00:00 ---------- Prethodna poruka je 11-04-12 at 23:59 ----------

ja sam visoko i ne može do mene :haha:!

---------- Poruka napisana u 00:01 ---------- Prethodna poruka je at 00:00 ----------

zaga je bliza mom srcu deki nego tvom,deli nas morava samo,a kako je lepo na moravi pecati uprolece samo da znas[/QUOTE
tešiš se :osmeh:?!

vas dvoje ste bas dobar par,kapirate se extra,da sad ja ne upadam tu i lupetam nemoze dekiju ni morava ni drava nista kad si ti u pitanju zago vidis da nespava a nezna de ce od posla sutra

Zago tako je.:)Mora se Soumi tesit,nema mu druge!:)

---------- Poruka napisana u 00:07 ---------- Prethodna poruka je at 00:05 ----------

Kad poslove obavis na vreme,onda imas vremena na pretek!:)

vas dvoje ste bas dobar par,kapirate se extra,da sad ja ne upadam tu i lupetam nemoze dekiju ni morava ni drava nista kad si ti u pitanju zago vidis da nespava a nezna de ce od posla sutra
nije valjda da češ na pavanje i ti?e to je već jako ::lose::?!

---------- Poruka napisana u 00:10 ---------- Prethodna poruka je at 00:09 ----------

eh kapiramo,pa nego šta,moj zema i ja:osmeh:!

Soumi brate,ne ostavljaj nas same,plasimo se mraka!:):)

---------- Poruka napisana u 00:19 ---------- Prethodna poruka je at 00:17 ----------

Pa gde mi je Zema,uwek me ostavi na cedilu?:)Zemo,oooo rode..:)

Zemo,od gledanja nema selameta!:)E ipak smo mi i nasa soba najbolji na forumu,ima gomiletina korisnih stwari i svakodnevne sale,samo prsti,zato smo i najcitaniji!:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh