dejan26
Banned
Zago duso,za te ima piletina mlada!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa u tom slučaju svako treba svoj inbox isprazniti,tj.obrisati i onda no problem !Pun inbox onoga kome zelis poslati poruku. Neka obrise onbox i nece biti problema.
e pa Deki svaka ti čast,hvala ti,eto kako samo na mene misliš ti jedini !Zago duso,za te ima piletina mlada!
e drugaru hvala ti,vidim da će za mene samo,mešana trpeza biti !Njima ce prase
Sika,ma još nije,ali ajd,prošvercovat ćemo ga nekako!Deki ne nadaj se vec si omatoreo,sad spadas u srednju klasu.
Niste kavaljeri. Niko da se seti da pozove našu koleginicu Medolinu na druženje u ns na sajam. Ja je pozivam. Nije lepo da Zaga bude jedina.[/QUOTE
pa nemojte tako,nije fer i baka bi piletinu,zar ne sarbanac?!
---------- Poruka napisana u 23:19 ---------- Prethodna poruka je at 23:18 ----------
pa potrudi se da budeš prvi,znaš ono kako ide,ko prvi njemu ...,živjeli !Zago ja desert prwi da probam?
pa kako sad Mirko i Dejan,kad je pozivas sarbanac lično ti ?Pripreme su krenule u pravom smeru. Deki ja sam imao jednog kikireza pre nekoliko godina i mogu ti reći da ni sa ćurkama nije imao problema a sa kokama da ne pričam. Daće bog da budemo živi i zdravi pa se vidimo u NS.PS. A za medolinu će društvo praviti Mirko i Dejan.
ma ko to kažemilossoumi od kad je deki tu,pa on nije novi?!da nema zage deki ne bi ni pisao
eto deki kako sarbanac ne razume,ma ko kaže zemo tebi?Zemo obrisano. Zago nisi pratila forum pre par meseci.
a pre mesec dana pisalo je...Zemo obrisano. Zago nisi pratila forum pre par meseci.
soumi,da tako je !Soumi,za pisanje treba imat' dusu!