Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zago duso,za te ima piletina mlada!:)
e pa Deki svaka ti čast,hvala ti,eto kako samo na mene misliš ti jedini :haha::ppozdrav:!

---------- Poruka napisana u 23:11 ---------- Prethodna poruka je at 23:06 ----------

e drugaru hvala ti,vidim da će za mene samo,mešana trpeza biti :haha::ppozdrav:!

---------- Poruka napisana u 23:12 ---------- Prethodna poruka je at 23:11 ----------

ja ću onda poslasticu poneti:ppozdrav::osmeh:!

Niste kavaljeri. Niko da se seti da pozove našu koleginicu Medolinu na druženje u ns na sajam. Ja je pozivam. Nije lepo da Zaga bude jedina.[/QUOTE
pa nemojte tako,nije fer i baka bi piletinu,zar ne sarbanac?!:haha::ppozdrav:

---------- Poruka napisana u 23:19 ---------- Prethodna poruka je at 23:18 ----------

Zago ja desert prwi da probam?:)
pa potrudi se da budeš prvi,znaš ono kako ide,ko prvi njemu ...:haha:,živjeli :ppozdrav:!

Pripreme su krenule u pravom smeru. Deki ja sam imao jednog kikireza pre nekoliko godina i mogu ti reći da ni sa ćurkama nije imao problema a sa kokama da ne pričam. Daće bog da budemo živi i zdravi pa se vidimo u NS.PS. A za medolinu će društvo praviti Mirko i Dejan.

Pripreme su krenule u pravom smeru. Deki ja sam imao jednog kikireza pre nekoliko godina i mogu ti reći da ni sa ćurkama nije imao problema a sa kokama da ne pričam. Daće bog da budemo živi i zdravi pa se vidimo u NS.PS. A za medolinu će društvo praviti Mirko i Dejan.
pa kako sad Mirko i Dejan,kad je pozivas sarbanac lično ti :haha:?

Zemo obrisano. Zago nisi pratila forum pre par meseci.
eto deki kako sarbanac ne razume,ma ko kaže zemo tebi:haha:?

---------- Poruka napisana u 23:37 ---------- Prethodna poruka je at 23:36 ----------

Zemo obrisano. Zago nisi pratila forum pre par meseci.
a pre mesec dana pisalo je...:sta:

---------- Poruka napisana u 23:39 ---------- Prethodna poruka je at 23:37 ----------

Soumi,za pisanje treba imat' dusu!:)
soumi,da tako je :osmeh:!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh