milossoumi
Banned
pa ima nas petnest,ajd videcemo,ovo mozes da prebacis u forum o NS slucajno sam ja zezno stvar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa mirko pitam sta da radimda ga mazem sa necim,zovem veterinara,il ce samo da prodje
pa mirko pitam sta da radimda ga mazem sa necim,zovem veterinara,il ce samo da prodje
ama nije moj ovan a gazda mu veterinar,a ja opet zao mi zivotinje i da jeste i da nije moja osisacu ga cekam da mi stigne masinica iz svajcarske ako okasni platicu nekom,neumem sa makazama,ovan je doso ko ludak i ubica a sad se mazi ko jagnje,izgleda da ga neko lemo lepo u stadu gde je bio na zajam isto verovatno je tog istog uknuo,ja mu neverujem,nit okrecem ledja,oce da se zalece,al volim da ga vidim ovako veselog,nemam iskustva sa ovako velikim ovnom nikakva,frka mi i u stalu da udjem kad proveravam pojilicu,al da mi neko reko da se to voli mazi toliko ne bi mu verovao(naravno preko ograde),bice mi zao kad ga gazda uzme natrag,a da nisam vam rekao video sam ga kako skace na ovce,deset dana mu trebalo da se malo adaptira,jutros na dve ovce tragovi po ledjima isprljo ih,a i one pocele da ga gurkaju glavama,guraju telom,moje zavodnice hvala,kolege na savetu,imam jos jedno pitanje,znam sta kazu knjige,ali da li je neko koristio kukuruz mleven sa kocankom,imam jedno pola tone,nemogu na krunjac ima oci da mi ispadnu pa reko da sameljem,zeznula susa nikad nisam imo vise pabiraka,
Pa mora prvo do promoterki stići,kako bi uspeo što pre (zelene boje) 2 majice i 2 kačketa bezecovati,a pre svega damu kaparisati,a ti Petrovo nemoj se sad zbog toga ljutiti !Deki pa ti vec kaparis zenske za NS a vamo zavlacis sa pricama o promoterkama
a šta sa onima koji jaganjce ne jedu?!ne nazalost samo vi festajte bice vemena al da znate imate do mene jagnje ko doce po njega naravnoa za dalje sam obecao da ponesem