dejan26
Banned
Ja se izvinjavam,ne znam sta mi bi da pisem tu reč sa 'č'!Zemun,tebra,oprosti,drugari smo,nece se ponoviti!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako ima 2 kačketa i 2 majice,još pod uslovom da su zelene,evo i mene,put skup,nema se , pa ću i nadam se da ćete me lepo ugostiti,još mi samo poželite!A gde ti vidiš nemu damu CICU,pa još i u kom je redu,pazi da me ne !?Oho,ewo dame(cice) u nasim redovima!Zago,duso,dobro dosla..
---------- Poruka napisana u 08:00 ---------- Prethodna poruka je at 07:53 ----------
Zago,pozivamo te da budes nas gost na NS sajmu..
?Hm...hvala,a naziv družine je,pa da nazdravimo ?!Zago,ulepsala si nam ovu diskusiju i dan!Hvala ti i ne napustaj nasu druzinu,neces se pokajati!
Hm...dušo,pa još odgovarajući,koju ja to imam čast,čime sam to zaslužila,pa od sveg <3 hvala?!Takodje i ja tebi i svima vama,mislim članovima,želim ugodan i lep dan,posle ove kiše i mraza,a valjda će nam nadalje konačno stići sunce, !Nista ne brini Zago duso,bice dezen odgovarajuci,a u gostoprimstwo ovcara ne sumnjaj,mozda ti malo utrnu obrazi od smeha,ali nije to opasno!
---------- Poruka napisana u 09:40 ---------- Prethodna poruka je at 09:37 ----------
Ko od kolega ide preko ili iz Jagodine neka poveze nama dragu koleginicu Zagu i resen problem,a za ulaznica ce biti kolelektiwni poklon od ekipe ovcara,eto resena stwar!
---------- Poruka napisana u 09:43 ---------- Prethodna poruka je at 09:40 ----------
Lep i ugodan dan ti zelim!DOSLA SI NAM KAO SUNCE POSLE OWOJUTRASNJEG MRAZA!
Ko kaze evo mene izasao iz misije rupe Zago dobro dosla povedi i neku drugaricu.Upravu si,SAMO MENI,ovi ozenjeni se zavukli u misiju rupu,valjda im zene citaju postowe!xe.xe,xe.
U Deki pa nemoj baš toliko me u nebo uzdizati,da znaš ima tu i ljubomorni?!Nije valjda da do tebe čak mirišem?Zago duso,nisi zasluzila,ovakav docek ti pripada,jer si osvezila nas kutak,kao jorgovan dvoriste posle dugeeee zime,em lep za videti,em lepo mirise!
Dali do pojassa dole i li gore?
Pa što onda nick ne stavi golicPosto majice nece biti predlazem da se skinemo golisavi do pasa-cisto zbog raspoznavanja
Nije valjda tako jak...opojan?Zago,omamljen-osamucen!
Hm petle,pa vidiš da golic kaze radi raspoznavanja !?Dali do pojassa dole i li gore?
A u Deki kad ti iskopiram ove postove pa pravo na fejs na zid [/QUOTE
Auuuuu...evo ga jedan....,ako živ ti nama bio !
Pa sapni nam...neki vole pecenje,neki ovo,neki ono, a Dejo voli izgleda isto sto i ja