Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se izvinjavam,ne znam sta mi bi da pisem tu reč sa 'č'!Zemun,tebra,oprosti,drugari smo,nece se ponoviti!!

Oho,ewo dame(cice) u nasim redovima!Zago,duso,dobro dosla..

---------- Poruka napisana u 08:00 ---------- Prethodna poruka je at 07:53 ----------

Zago,pozivamo te da budes nas gost na NS sajmu..:)
Pa ako ima 2 kačketa i 2 majice,još pod uslovom da su zelene,evo i mene,put skup,nema se ::novac::, pa ću i nadam se da ćete me lepo ugostiti:ppozdrav:,još mi samo poželite!A gde ti vidiš nemu damu CICU,pa još i u kom je redu,pazi da me ne !?

Poslednja izmena od urednika:
Nista ne brini Zago duso,bice dezen odgovarajuci,a u gostoprimstwo ovcara ne sumnjaj,mozda ti malo utrnu obrazi od smeha,ali nije to opasno!:)

---------- Poruka napisana u 09:40 ---------- Prethodna poruka je at 09:37 ----------

Ko od kolega ide preko ili iz Jagodine neka poveze nama dragu koleginicu Zagu i resen problem,a za ulaznica ce biti kolelektiwni poklon od ekipe ovcara,eto resena stwar!

---------- Poruka napisana u 09:43 ---------- Prethodna poruka je at 09:40 ----------

Lep i ugodan dan ti zelim!:-

Upravu si,samo meni,ovi ozenjeni se zavukli u misiju rupu,valjda im zene citaju postowe!xe.xe,xe.

Nista ne brini Zago duso,bice dezen odgovarajuci,a u gostoprimstwo ovcara ne sumnjaj,mozda ti malo utrnu obrazi od smeha,ali nije to opasno!:)

---------- Poruka napisana u 09:40 ---------- Prethodna poruka je at 09:37 ----------

Ko od kolega ide preko ili iz Jagodine neka poveze nama dragu koleginicu Zagu i resen problem,a za ulaznica ce biti kolelektiwni poklon od ekipe ovcara,eto resena stwar!

---------- Poruka napisana u 09:43 ---------- Prethodna poruka je at 09:40 ----------

Lep i ugodan dan ti zelim!:)DOSLA SI NAM KAO SUNCE POSLE OWOJUTRASNJEG MRAZA!:)
Hm...dušo,pa još odgovarajući,koju ja to imam čast,čime sam to zaslužila,pa od sveg <3 hvala?!Takodje i ja tebi i svima vama,mislim članovima,želim ugodan i lep dan,posle ove kiše i mraza,a valjda će nam nadalje konačno stići sunce, !

---------- Poruka napisana u 10:03 ---------- Prethodna poruka je at 10:00 ----------

Zago duso,nisi zasluzila,ovakav docek ti pripada,jer si osvezila nas kutak,kao jorgovan dvoriste posle dugeeee zime,em lep za videti,em lepo mirise!:)

Zago duso,nisi zasluzila,ovakav docek ti pripada,jer si osvezila nas kutak,kao jorgovan dvoriste posle dugeeee zime,em lep za videti,em lepo mirise!:)
U Deki pa nemoj baš toliko me u nebo uzdizati,da znaš ima tu i ljubomorni?!Nije valjda da do tebe čak mirišem?

Zago duso,to je 'sin Dragan' ljubomoran!:):)Vidis,kakva je ova stara garda,ja tek konwerzaciju uspostavljam,a oni odmah hoce skidanje do pasa i nize po radi raspoznavanja,kao da tamo to pa pise?:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh