Chat u ovčarstvu i kozarstvu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Toje verovatno rezultat rada kad se pise 50% manje , Pa tumacite kako ocete al nesto su teme stale
Ako pogledas malo datume na temama videces da je oduvek bilo ovako, naiđe period kada je jagnjenje pa se malo vise pise ili kada je sisanje ovaca itd. znaci kada je neka sezona u toku tada se i pise o toj temi. Sada je proslo vreme jagnjenja, ljudi pripremaju za setvu pa su i manje zastupljeni na forumu. U proslom vremenu su ispisivane stranice bespotrebnih diskusija koje su kasnije brisane od strane moderatora i admina pa je to malo razbijalo monotoniju, a neki clanovi su zbog tih diskusija otisli sa foruma pa mislim da nam one vise nisu potrebne.

popravilo se vreme pa smo se mi iskvarili :osmeh: , vise radimo napolje nego na forumu... Evo ja cekam nekog nakupca da naidje pa javljam danas kako prosla prodaja

Odlicno,ove godine je nesto ranije.Ocemo organizovati neko okupljanje?recimo cetvrtak,to je dan stocara.ima da uzmem godisnji samo da odem na sajam:osmeh:

dali neko zna nekog veterinara koji moze prekontrolisati ovce dali su sjagnjene povodom ultra zvuka ili neceg drugog,zamolio bih za broj telefona,hvala unapred

dali neko zna nekog veterinara koji moze prekontrolisati ovce dali su sjagnjene povodom ultra zvuka ili neceg drugog,zamolio bih za broj telefona,hvala unapred
Udruzenje uzgaivaca ovaca u despotovcu , nigde blize neznam , Unior MZ ima ultrazvuk za svinje dal se moze primeniti na ovcama neznam

---------- Poruka napisana u 19:24 ---------- Prethodna poruka je at 19:22 ----------

Ako pogledas malo datume na temama videces da je oduvek bilo ovako, naiđe period kada je jagnjenje pa se malo vise pise ili kada je sisanje ovaca itd. znaci kada je neka sezona u toku tada se i pise o toj temi. Sada je proslo vreme jagnjenja, ljudi pripremaju za setvu pa su i manje zastupljeni na forumu. U proslom vremenu su ispisivane stranice bespotrebnih diskusija koje su kasnije brisane od strane moderatora i admina pa je to malo razbijalo monotoniju, a neki clanovi su zbog tih diskusija otisli sa foruma pa mislim da nam one vise nisu potrebne.
A jamislio da si ti hteo da se pohvalis kako se manje pise u temi i da se time ponosis :sta:
Ovo je chat u ovcarstvu neznam zasto ocekujes da u njemu pisemo samo strucne postove , ja smatram da u njemu mozemo pisati i o komsinicama

Ma skroz ste me lose razumeli mislio sam na ovcarstvo i kozarstvo u globalu, ne samo na chat. Posto je ovo tema u kojoj razgovaramo o raznim stvarima (pa i o komsinicama) sam u njoj pohvalio.

E toje vec drugo , jel ima neka komsinica tu kod tebe , ove moje brdjanke sve povatale put pod noge pa u inostranstvu , a zenu valja malo i odmoriti da ne ispadne iz kondicije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh