Petrovo
Član
sarbanac dobro si to prodo ove jeseni ja trazio sjagnjenu ovcu nudio 160 eura ma ni da cuju sve nude neki skar ispod 200 eura nista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sarbanac dobro si to prodo ove jeseni ja trazio sjagnjenu ovcu nudio 160 eura ma ni da cuju sve nude neki skar ispod 200 eura nista
Provaliosam ja njega , on prodaje tekstel , kupi za te pare 2x pramenka i kolje i krka , em vise kolicinski em ukusnije samo nesme da prizna
Inače texelu neće ništa faliti ako skoči na razanj!
hvala kolega!Dao sam jednoj maloprije inekciju pored buta, gdje je rijetka dlaka.Najlakše je unutrašnja strana buta ili plećke, gde je dlaka.Igla pod uglom oko 15% i polako.
prije svega da cestitam Siki na prinovama! Zivi i zdravi bili! A sad da pitam, sta mislite da li je rano da osisam ovcu? ustvari ako nije rano da osisam sve ovce. a ovo hocu da osisam iz razloga sto joj je vuna ucebana zbog suge. pa da ne izgleda kao strasilo.