Simon Pozar
Član
ja sam iz hrvatske, ovde ih ima. u srbiji ne znam da li ih ima, nisam ih susretao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja upravo poceo da muzem. imam neke lokalne meleze vise u mesnom tipu i kupio sam nesto pramenki, izabrao sam 70 najboljih pa cu videti sta cu dobiti od njih. planiram pustati na njih lacaune ovnove, pa drasticnom selekcijom dobiti mlecno stado.
takav sam odgovaor dobio od otkupljivaca,nema dileme da je to oko 80kg.melez domaca-wirt-sarole.otprilike pola ostane kad se oguli, ali moze jako varirati, zavisno o pasmini, uhranjenosti...
nije mi jasno kad god se konektujem pise da uvek oko 40 ljudi posmatra ovu temu a rekao bih da mozda samo 10% njih ucestvuje u diskusijama.sta ostalih 90% sprecava da pisu u ovoj temi kad ih ovo ocigledno zanima![]()
Da ja sam ga odhranio od treceg meseca je kod mene, planiram ove godine jos jednog uzeti sa strane ovakvog pa cu od jeseni gajiti njihove sinove svake godine po par komada, cisto da se vidi da nezaostajemo za svabama.Taman tako Rajko...nego dobar Konan.Jesi li ga Ti odhranio?