Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Ma niposto uzete dve krvne linije jedna sa nase strane stare planine druga sa Bugarske. Eto zagolicah Mirkana nemoze da spava a rece laku noc pre sat vremena.

- - - - - - - - - -

Rajkane zar se prijatelji mole,za tebe i Lelickog mudraca ostaje i dalje na snazi po jedno zensko gratis dok sve izmenjate-da i vama malo lakne,kad ne znate sta je kako rece jedan drugar inbriding
Uuuuu ovu poruku cu da sacuvam ako nekad budem zeleo da imam u stadu jednu belu ovcu radi uroka.

- - - - - - - - - -

Sarbanac ZANEMEO.

Avrame javi se....javi se javi seeee,peva juzna tribina
vala koliko sam udrobio rasa u stado trebalo bi da uzmem taj idf poklon,od Rajka bar 2 karakacanke,kao i svaki mudrac danasnjeg ovcarstva...

Poruka za sve vas u kompletu i mene. Blago onom ko rano poludi pa mu život prođe u veselju. Dal se neko nije dokopo Rajkove lozinke? Nemogu da ga prepoznam.

Rajko jel bolje da ja soferiram:haha:,Aj sad stvarno laku noc ne mogu vise ,sarbane druze ovi se drogiraju garant

Rajkane lazes za slike,al ja ti ih necu cekati do jutra

images

Jedan od ovnova u trecoj godini.

Rajko da si poveo Mudraca on bi sve to fotodokumentovao,a i sam znas da je najiskusnije za savladavanje planinskih vrhova u potrazi za opasnom genetikom,da je on bio tu,ne bi onaj rogan u Bugarsku uteko!:)

Poruka za sve vas u kompletu i mene. Blago onom ko rano poludi pa mu život prođe u veselju. Dal se neko nije dokopo Rajkove lozinke? Nemogu da ga prepoznam.
Sarbane priznaj pobedio sam te nasao sam bolju formulu ulaganje nista a dbit 5000 od drzave po grlu i 2,2 jagnjeta po ovci godisnje koliko ih sada ima a parenje pocelo ljudi uzmi te se u pamet dok nebude kasno

Nazad
Vrh