rajko gmilanovac
Član
Neznam dal da predjem u ekonomiku il da nastavim ovde dosao sam konacno do formule kako nehraniti ovce a izvuci pare od njih.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada bih sve islo po planu ne bih bilo zanimljivo![]()
Odavno nije bilo ovako dobro raspolozenje na forumu, svaka cast.
Toliko od mene, laku noc![]()
Oce Rajko u organsku proizvodnju,samo trava i lisnik,bice suske kao pleve.E pa Sarbane imas jagnje od mene kad se resis i zvanicno zeniti,daj bre imas mesa pun obor a neces jednu svadbu da napravis?
![]()
Oko kuce 2 hektara sume svaki dan obalim po jedno drvo i njih 11 mirno za taj dan. Seno sam vec dao na oglas da prodam sta ce mi kad one to neznaju da jedu.Oce Rajko u organsku proizvodnju,samo trava i lisnik,bice suske kao pleve.E pa Sarbane imas jagnje od mene kad se resis i zvanicno zeniti,daj bre imas mesa pun obor a neces jednu svadbu da napravis?
![]()
Bogami varas se 11 ovaca 23 jagnjeta doje to nemoze ni Sarbanov f117 da donese.Naravno da su kolicine ogranicene kad je prosek jagnjadi po ovci 0,7
Hvala na popustu razmislicu u aprilu o tome do tada se borim sa prezivljavanjem zime...