Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Rajko ja sam čovek modernih shvatanja zivim u vanbračnoj zajednici 23 godine tako da ćete sačekati sliku sa venčanja. Daj da čujemo novosti?

popio tableticu posle divnog dana na poslu,zivci nekad ne mogu sami da se bore s ludacima...
gledam ovo i proklinjem kapitalizam
http://www.youtube.com/watch?v=waEYQ46gH08&feature=youtu.be
Vidim Rajko poceo da ekonomise opet a celo leto na saksija forumu bio...
Sarbanac sve lepsi,Petrovo pise vise od Basare,tu je i neki novi zajebant...Mirko kontra valjda tako treba...
neko bi rekao da za nas zime i problema nema...

- - - - - - - - - -

E kad cuh da je Rajkan opet poceo crne ovce da kupuje odoh da spavam,ovo moj utrnuli mozak ne moze podneti lako:)

Oce Rajko u organsku proizvodnju,samo trava i lisnik,bice suske kao pleve.:) E pa Sarbane imas jagnje od mene kad se resis i zvanicno zeniti,daj bre imas mesa pun obor a neces jednu svadbu da napravis?:haha:

Miladine lista za prijavljivanje za priplodni materijal je otvorena za tebe kao dobrog druga poseban popust. Zainteresovani nek se na vreme prijave za prolecnu turu jagnadi.
P.S. kolicine su ogranicene.

Oce Rajko u organsku proizvodnju,samo trava i lisnik,bice suske kao pleve.:) E pa Sarbane imas jagnje od mene kad se resis i zvanicno zeniti,daj bre imas mesa pun obor a neces jednu svadbu da napravis?:haha:
Oko kuce 2 hektara sume svaki dan obalim po jedno drvo i njih 11 mirno za taj dan. Seno sam vec dao na oglas da prodam sta ce mi kad one to neznaju da jedu.

Naravno da su kolicine ogranicene kad je prosek jagnjadi po ovci 0,7 :)
Hvala na popustu razmislicu u aprilu o tome do tada se borim sa prezivljavanjem zime...

Rajko u svesku upisuj,kaparu uzimaj.:)Ma vidite da Sarban rasprodaje stado samo da svadbu ne bi pravio,nije on naivan,a izgleda je mislio cim je uvodio sarolea terminalca al se predomisli nesto':)Rajkane,pa nji' ima ko' mravi...

Rajkane zar se prijatelji mole,za tebe i Lelickog mudraca ostaje i dalje na snazi po jedno zensko gratis dok sve izmenjate-da i vama malo lakne,kad ne znate sta je kako rece jedan drugar inbriding,vidis Enti zna

Nazad
Vrh