milossoumi
Banned
Kamenac skida sirce ili esencija kada su tezi oblici.A protiv kamenca,leka nema!
Sad sam gledo mace sisa kucku,da mi neko reko svadjo bi se sa njim mesec dana. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamenac skida sirce ili esencija kada su tezi oblici.A protiv kamenca,leka nema!
Neznam sta reci , pasnjaci opustosili ove godine , al sam zimnicu debelo spremio i jos sutra idem da pogledam 80a deteline 3 otkos + silaza jedno 15-20 kubika + baliracu i jedno 300 bala kukuruzovine i soje da se nadjeOvaj novi je neki jebivetar (baš takav je falin) al neznam šta je sa Rajkom u dva navrata kad smo se sreli bio normalan. Ustvari znam. Vidim da u oglasu prodaje rakiju pa kupcima pokazuje kako je dobra i verovatno da je pregulio sa prezentacijom. Sliku vraćam večeras a i potpis ću da menjam da se uozbiljim. Kad pomenuste mix nađem u oglasima neki prodaje afričkog ovna al se ne javlja na telefon. Nebi bilo loše malo zamutiti jer nam dolazi u sledeći 50god saharska klima.
Mirko samo otvori sliku i na plavoj liniji zadnja riječ to je to landschaf
Tu si 'tico neces da poslusas mladje i bog daj neku slicicu sa vencanja mozda Zagorka opet pocne da piseČiča kibicuje. Tu sam.
Sta je sa Batom jel' on to nogama nabija tu silazu kad ga nema ceo dan?