Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Ovaj novi je neki jebivetar (baš takav je falin) al neznam šta je sa Rajkom u dva navrata kad smo se sreli bio normalan. Ustvari znam. Vidim da u oglasu prodaje rakiju pa kupcima pokazuje kako je dobra i verovatno da je pregulio sa prezentacijom. Sliku vraćam večeras a i potpis ću da menjam da se uozbiljim. Kad pomenuste mix nađem u oglasima neki prodaje afričkog ovna al se ne javlja na telefon. Nebi bilo loše malo zamutiti jer nam dolazi u sledeći 50god saharska klima.
Neznam sta reci , pasnjaci opustosili ove godine , al sam zimnicu debelo spremio i jos sutra idem da pogledam 80a deteline 3 otkos + silaza jedno 15-20 kubika + baliracu i jedno 300 bala kukuruzovine i soje da se nadje :osmeh: ocu da mi pretekne bar 40% hrane za 2013 god

Sarbane uslikali se,ove iz 'sobnog cveca' nestrpljive nesto?:)Soumi brate u taj atomizer kad bi sipao sirce da pojede kamenac,postao bi potpuno neupotrebljiv ,nego treba u njega staviti onu malu plavu tableticu,onda se svaka dizna otpusi,jel' tako Sarbane?:)

Balavurdio jedna Sarbanac kad je skidao kamenac,vi niste bili u planu sram vas bilo,aj sad lepo da se izvinete cika Sarbancu:cvetic:,da imate vise posla sa diznama ne bi visili na forumu:haha:(o cemu ja pricam kad se ne skidam sa kompa:osmeh:)

- - - - - - - - - -

Posto nema nikoga,ajd laku onoc

Pa Mirko jesam ti lepo rekao da se Cijalis ne pije pre ponoci,i sad nas moras napusti pre roka!:)Sarban je nas drug i mi mladi ga vracamo u zivot!

- - - - - - - - - -

Sta je sa Batom jel' on to nogama nabija tu silazu kad ga nema ceo dan?

Postim jebivetru,e cudna deca se vrzmaju na forumu vec znaju kakve tabletice trebaju,znaci uhvatio kamenac

Gde si bre petrovo,jesi to i ti isao po dozu,ja reko sta bi sa tobom kad znam da si uvek ko zapeta puska

Pa znam da postis,zato je ne gutas,vec stavljas pod jezik i onda nacisto posandrcas i pocnes ovde da propitujes narod!:)

Polako sa novostima Rajko,novosti su za jutro a ne ponoc?:)

- - - - - - - - - -

Polako sa novostima Rajko,novosti su za jutro a ne ponoc?:)

Rajko sad sam se iznervirao,omladincima je jezik brzi od pameti,a ne znaju da treba da bude brzi u drugoj situaciji,Sad stvarno:spavam:

Sarbanac preuzmi palicu pa sve po turu 25 komada

Rajkane sta sam se slame namlatio dok se ti skanis da pises,a bio si sturnuo u temu saksijsko cvece pardon jagode,sad napunio slamaricu sad malo nas da zekis,e pa za veceras je meni dosta,eto ti sarbana,entija,jebivetra,pulena petrova ma eto ti ih svih zajedno,Miladin izgleda progutao tableticu cim ga nema:haha:

Nazad
Vrh