Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mirko ovo pile je pred pronosenje,najsladje!A jagnje je napravio Zeljko Mitrovic ocigledno.
![]()
Jagnje liči na Zoricu Brunclik. Cobandečko nov si nemoj biti nepristojan ja ne upražnjavam grešne misli ozbiljan sam čovek. A keva ako nije pregazila četri banke može da padne i druženje. Miloš me zvao u službu pa mi nudi neku udovicu. Menjam sliku, odmah stavljam svoju ova mi je od tate. Ja stavio ovu da me ne uznemiravaju (Zagor-ka) a neznam da se oduprem. Internetom vrebaju razne perveznjakuše kojima je na umu samo blud.
. Ma ja sam seljak čovek i tako se i ponasam. Rukovodim se jagnjećom tajtikom. Na mleko i među donje ekstremitete.Povlacim predjasnji post,kad videh ovu transformaciju..Sarbane sad si kao beba,mogao bi ici kod ove na podoj!![]()
Koju ti hranu kupujes majke ti?Momci kako stvari stoje, izgleda da cu preci na uzgoj rase ovaca za koju sam prije neki dan rekao da me (za sad) ne zanima! Kako god izracunam, na ovo zemlje sto imam i sto vecinu hrane kupujem ROMANOVSKE ovce ce morati zamjeniti ove! Planirao sam preci na w, ali ne isplati se nikako! Meni treba manji broj ovaca , a veci broj jagnjadi! Tako da....takav je plan. Ovde kod nas najjeftinija rom jagnjad su 200 e.
Koju ti hranu kupujes majke ti?
Najavljuju jaku zimu,ogrev skup,gasa i struje mozda nece biti dovoljno,bice opsti pokolj Romanov rase,ima subare i bunde da idu kao alva!