Chat u ovčarstvu i kozarstvu 2

Mirko ovo pile je pred pronosenje,najsladje!:)A jagnje je napravio Zeljko Mitrovic ocigledno.:)

Jel ovo čobanica na jagnje? Da možda nije iz stada Zorice i Miroljuba?

Poslednja izmena:
Jagnje liči na Zoricu Brunclik. Cobandečko nov si nemoj biti nepristojan ja ne upražnjavam grešne misli ozbiljan sam čovek. A keva ako nije pregazila četri banke može da padne i druženje. Miloš me zvao u službu pa mi nudi neku udovicu. Menjam sliku, odmah stavljam svoju ova mi je od tate. Ja stavio ovu da me ne uznemiravaju (Zagor-ka) a neznam da se oduprem. Internetom vrebaju razne perveznjakuše kojima je na umu samo blud.

Jagnje liči na Zoricu Brunclik. Cobandečko nov si nemoj biti nepristojan ja ne upražnjavam grešne misli ozbiljan sam čovek. A keva ako nije pregazila četri banke može da padne i druženje. Miloš me zvao u službu pa mi nudi neku udovicu. Menjam sliku, odmah stavljam svoju ova mi je od tate. Ja stavio ovu da me ne uznemiravaju (Zagor-ka) a neznam da se oduprem. Internetom vrebaju razne perveznjakuše kojima je na umu samo blud.

Slatko me nasmeja. :haha:

Povlacim predjasnji post,kad videh ovu transformaciju..Sarbane sad si kao beba,mogao bi ici kod ove na podoj!:)

Momci kako stvari stoje, izgleda da cu preci na uzgoj rase ovaca za koju sam prije neki dan rekao da me (za sad) ne zanima! Kako god izracunam, na ovo zemlje sto imam i sto vecinu hrane kupujem ROMANOVSKE ovce ce morati zamjeniti ove! Planirao sam preci na w, ali ne isplati se nikako! Meni treba manji broj ovaca , a veci broj jagnjadi! Tako da....takav je plan. Ovde kod nas najjeftinija rom jagnjad su 200 e.

Takodje pozdrav,patili se mnozili se. . .ovce su ti lepo uhranjene i negovane,volim kad vidim da neko tako gleda zivotinje.Ovih dana se nagleda samo nekih avetinja i skavli,pa me dusa boli,sve kad treba da legnem prolaze mi slike pred ocima,pita me zena sta se mrstis,jer te boli nesto,zato kolega svaka cast i tebi i svakom ko se tako ponasa.

---------- Poruka napisana u 08:12 ---------- Prethodna poruka je at 08:10 ----------

Momci kako stvari stoje, izgleda da cu preci na uzgoj rase ovaca za koju sam prije neki dan rekao da me (za sad) ne zanima! Kako god izracunam, na ovo zemlje sto imam i sto vecinu hrane kupujem ROMANOVSKE ovce ce morati zamjeniti ove! Planirao sam preci na w, ali ne isplati se nikako! Meni treba manji broj ovaca , a veci broj jagnjadi! Tako da....takav je plan. Ovde kod nas najjeftinija rom jagnjad su 200 e.
Koju ti hranu kupujes majke ti?

Prva ozbiljna susa i odmah nesto da manje jede a vise da daje.Jos samo soumi da ubaci romanovce(a ocigledno je da hoce) i ko jos ostaje

Somi aj da te ja drugarski zamolim u moje ime a verujem i ostalih.Posto je forum jeli javna stvar da ipak navedes ime clana kome se obracas,i malo preciznije da formulises poruke da se ne nagadja sta si mislio(npr slike objekta),jednostavno kad citamo da znamo sta si mislio,osim ako namerno hoces da budes tajanstven,a i cesto te ja a bogami i ostatak ekipe pogresno razume.

Zarius,gde ga udari po W,tu je najtanji.uuuuh jos mi nesto pade na pamet al bolje da ne zamecem kavgu,bas je mirno ovih dana

Poslednja izmena:
Zarius gresis,od tih ovaca mesa se najest neces,izuzev ako nisi neki krznar pa te taj vid proizvodnje zanima?

---------- Poruka napisana u 22:22 ---------- Prethodna poruka je at 22:19 ----------

Najavljuju jaku zimu,ogrev skup,gasa i struje mozda nece biti dovoljno,bice opsti pokolj Romanov rase,ima subare i bunde da idu kao alva!

Nema ovce dok nestane pored mene pa ledja do kuka,kad je pomazim po glavi moram da podignem ruku,sta da radim sa onim zecevima,ko da se saginje,a da su mi simpaticne jesu,i da imaju nekih dobrih osobina imaju,al moje kobile nedam za nikakve pare brate.
Izvinjavam se zarius ucini mi se da je sika napisao post,ne ti.

Nazad
Vrh