milossoumi
Banned
Bolje zapati jos neko grlo i radi malo vise,nego sto spavas do jedan u podne i celu noc juris devojke. . .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos ako okrenes ledja gotov si.Kobile,do kuka......Ti ocigledno nisi video romanovca uzivo kad ne znas da se uvek propinju na prednje noge i tako premase visinu tvojih kukova,pitaj Siku

,izgleda da krece,,,,e nije odavno-aj raspali,nego ove novajlije ce se naci u cudu a bas smo ih domacinski docekali,pa nije ni cudo sto samo nas 5-6 najtvrdokornijih ovde vrti svaki dan.I urednici svrate prekrste se i levom i desnom pa begaj,@bato87 kao da je u zemlju propao@bato87 kao da je u zemlju propao
Silaza all day, all night.
Nije uopste susa problem, sjeno je ves spremljeno za zimu,a i pase ima dovoljno. Meni nikako ne odgovara da imam ovce koje se jagnje jednom godisnje! Plan je bio sasvim drugaciji kad sam usao u ove vode, ali posto se to izjalovilo sad sam tu gdje sam. Imam samo 6 dunuma zemlje, to sam ogradio za pasnjak. Uzeo u zakup jos jedan h da imam za sjeno, a i za kosenje pa sam im davao svjezu. Meni treba veci broj jagnjadi godisnje. Koja ovca moze mi dati 20 jagnjadi (od 10 ovaca) ako ne rom. Sto se tice romanovskih ovaca, price idu iz krajnosti u krajnost, ili su extra, ili su "smece" ! 
Prinos je ove godine vise nego prepolovljen. Dosta kukuruza uopste nema klip pa je samim tim i masa po hektaru dosta manja. Prinos je sarolik, najvise mase daje AS 160 silaz. Prinos je oko 25 t po ha, za koji dan cu znati tacno kada zavrsim siliranje. Kisa nije pala, pa ne pamtim kada mislim da mu ozbiljna kisa nije pala od kako je posejan. U ataru tuga..Bato koliko silaze izvuces sa hektara,posto predpostavljam da znas u gram,interesuje me zbog ove suse.