Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisam od onih sto to kriju (mada vidim da dosta ljudi nece o tome da prica),radim 40ak jutara,od kojih je 25 mojih...za sve ove godine mlecnog govedarstva uspeo sam da pikupujem sve masine potrebne za moje domacinstvo...naravno sve je to staro i polovno ali radi i nikom nista ne placam...tako je i govedarstvu,imam svu opremu sa senazu,za djubre...
- - - - - - - - - -
Malo je za bavljenje ratarstvom ali uz ženin prihod,nakupiće se i što je najvažnije manje stresa nego u govedarstvu.Srećno.
Nisam od onih sto to kriju (mada vidim da dosta ljudi nece o tome da prica),radim 40ak jutara,od kojih je 25 mojih...za sve ove godine mlecnog govedarstva uspeo sam da pikupujem sve masine potrebne za moje domacinstvo...naravno sve je to staro i polovno ali radi i nikom nista ne placam...tako je i govedarstvu,imam svu opremu sa senazu,za djubre...
- - - - - - - - - -
Malo je za bavljenje ratarstvom ali uz ženin prihod,nakupiće se i što je najvažnije manje stresa nego u govedarstvu.Srećno.
Sve zavisi koliki su kome prohtevi...mene i golf 2 odveze u bilo koji kraj srbije...al da bi moglo jos koje jutro,moglo bi...samo sve teze i teze,i kod nas su arende sve vece tako da je pitanje isplativosti...u svakom slucaju kako zive ljudi koji rade za minimalac nama je puno bolje,nisam ja neki megaloman...mada to je sad druga,i dosta siroka tema...
Petre zahvaljujem...
.Sve zavisi koliki su kome prohtevi...mene i golf 2 odveze u bilo koji kraj srbije...al da bi moglo jos koje jutro,moglo bi...samo sve teze i teze,i kod nas su arende sve vece tako da je pitanje isplativosti...u svakom slucaju kako zive ljudi koji rade za minimalac nama je puno bolje,nisam ja neki megaloman...mada to je sad druga,i dosta siroka tema...
Petre zahvaljujem...
Aj kazi...ja ne znam..
Jako je specifična poljoprivredna proizvodnja generalno u SAD-u, sve je predimenzionirano, megalomanski, ekonomski nategnuto, nije mi sve to najjasnije. Inače dotov rade isključivo na ostatku destilatata iz fabrika etanola i koncentratu, nema kabastog dela obroka i to po volji, plus razno razni hormonski implanti koji stimulišu rast.Angusa sam video sam na slikama, a vidi se da su masine za proizvodnju mesa. Sve, sve, ali farma za tov junadi pored pivare, i transport trebera trakama direktno u jasle. Amerika, Amerika, zemlja velika.