Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A ja sad kad nju osemenim umaticenim bikom, da li njen potomak moze biti umaticen ?Cak mislim iako je umaticena krava , moras da imas papir od osemenjavanja , tj da je zavedeno osemenjavanje tj. kojim bikom je osemenjena ..
Tine zbog broja krava na muži jel ovi rekorderi koriste robota ili izmuzište?Najbolja prvotelka: Matej Brezovnik 15.699 kg 3,56% M 3,32 B
Najbolja krava: Matjaž Rozman 20.625 kg 3,63% M 3,18 % B.
Ta krav dala do sada na dan života 35, a na dan u mužnji 49,3 kg
Najbolja stada u 2023 na 305 dana laktacije, prva brojka broj zaključenih laktacija cb životinja (imaju neki i simentalca u stadu, a tu se broji samo cb):
Matjaž Rozman 40 15.211 kg 3,62% M 3,28% B
Gregor Ročnik 65 13.494 kg 3,93% M 3,31% B
Albert Voršič 70 13.193 kg 3,54% M 3,21% B
Ne mogu da procitam ovaj prilog,izbaci eror, o cemu se radi ?https://www.agroklub.rs/stocarstvo/...0-litara-mleka-nema-ko-da-ga-otkupi/101304/Ja imam informaciju da je mlekara pred zatvaranjem čak i da je zatvorena a ne aflatoksin koji je samo izgovor
Ne moze, bar do sad nije mogloDa li može na jedan kućni broj biti prijavljeno više HID brojeva?
https://www.agroklub.rs/stocarstvo/...0-litara-mleka-nema-ko-da-ga-otkupi/101304/Ne mogu da procitam ovaj prilog,izbaci eror, o cemu se radi ?
Sent from my SM-A525F using Tapatalk
Mora poseban hid.Mogu 2 hida na istoj adresi.A da li 2 gazdinstva mogu koristiti jedan HID broj?
Kako se rešava kad primer supruga i ja uzmemo po 5 grla iste rase?Ona ima svoje ja imam svoe rpg oba u pdv ,posebno kupuje svako svoje a hoćemo zajedno na zajedničkoj adresi da ih držimo ,kako to regulisati?
Moras imati odvojen magacin za hranu, komplikuje zato što ste u pdv nista drugoA da li 2 gazdinstva mogu koristiti jedan HID broj?
Kako se rešava kad primer supruga i ja uzmemo po 5 grla iste rase?Ona ima svoje ja imam svoe rpg oba u pdv ,posebno kupuje svako svoje a hoćemo zajedno na zajedničkoj adresi da ih držimo ,kako to regulisati?