Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ove godine ćeš podneti za 40 000 (najavljeno 55 000) i automatski ćeš dobiti još 100 kada to bude na redu. Bar je tako prošle godine bilo.Imam 2 junice oteljenje u drugoj polovini decembra , e sada za njih za ovih 100 000 podnosim ove godine jel tako ?
Tako sam i ja mislio , nego se utripovao da je trebalo krajem decembra rece mi tu neki komsija da se prijavljivalo nesto ..Ove godine ćeš podneti za 40 000 (najavljeno 55 000) i automatski ćeš dobiti još 100 kada to bude na redu. Bar je tako prošle godine bilo.
to sve lako ovako izgledaRazdužiš je, nije sveto pismo.
Junica koja dobije 100k mora da se drži 5 godina?to sve lako ovako izgleda
jos problema ako ne bude kasnije steona,pa razocara sa mlekom a ti je moras drzati
ima tu zanimljivosti,nisu oni to tek tako ubacili u pravilnik cisto radi reda
al videcemo
pa zato pitam jel je neko citao pravilnik?Junica koja dobije 100k mora da se drži 5 godina?
U tvom slučaju u smislu zakona i nije moglo biti rešeno.Kako si rešio to samo ti znaš.Ili možda hoćeš da mi kažeš da u matičenju sve ide po PS-u.I ne može drugačije nego na mućku, tako funkcionišu stvari u mlečnom govedarstvu. Eto i ja sam redovno na mućku odjavio ukradena grla.Nisu me mnogo ni mućkali, skoro pa pola godine.