Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobro je što išta popije. Kod mene se dešavalo i 2 dana tako da se ponaša i posle bude sve normalno. Nisam veterinar, samo prenosim svoje iskustvo.Imam problem sa teletom , nece da sisa, nema nagon za sisanjem jutros se otelilo , pa smo mu davali na kanticu i cuculu ,ali jedva sta da popije , mozda pola litra max litar .. Ima li kakvo resenje za to ? Inace krava je Holstajn , prenela je 10 dana , tele krupno musko vece je od ovih simentalcica od po 15dana .. Stoji hoda igra se sa drugim telcima, ali nece da sisa nikako ..
I ja sumnjam na to , jer smo ga vadili nekih 10 minuta ..Meni se desilo da nece uopste da sisa.Problem je bio u tome sto se nagutalo plodove vode koja mu je ostala u plucima. Veterinar mu dao neke inekcije i pocelo da sisa za 5-6 sati.
Roditelji su umaticeni, 2 su mi se otelile i njih sam umaticio, pa sam mislio da li moze dok su steone da se matici ili da cekam dok se oteleOne su rodjene umaticene ili ne. Kada se otele dobijaju hb broj i sa tim hb brojem imas pravo na subvencije pod uslovom da su umaticene. Ako nisu imas subvencije ali manje.
Da, pedigre imaju, ali sada imaju hb broj kad su se otelile?Ne znam sta smatras pod pojmom maticenja.One svakako imaju maticne listove -pedigee.