SAMA
Moderator
Zeni me majko il tamburu kupi.
A becara.To ce te ozeniti.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Zeni me majko il tamburu kupi.A becara.To ce te ozeniti.
![]()

Dobro jutro, tu smo samo mi slab signal u radnji pa se mucim, sve je usporeno.![]()

ili veci od onih na sajtu? Opasan je i rizican posao na tako veliko. Ja bi valjda i spavaou zivinarniku, nikome ne bih verovao dok sam ne uradim i proverim. Sku..ao bi garant za dve godine kada bi radio na tako veliko. Svaka cast tebi i onima koji se usudjuju da na ovo vreme ulecu u takav posao. Ali valjda znate radnju i imate razradjenu semu, pa napred.
 i kad sve odradis kako treba,neko ti se poigrava sa cenom.za noc mozes izgubiti velike pare,samo na razlici u ceni.Za noc se nikad ne dobija,jel te ujutru o skoku cene niko nece obavestiti.pogotovo sam kupac,al zato kad pada,sve znaju.Al imam i ja vec neko iskustvo i vidim po njima,cista psihologija.Ili kad me zovu  nekoliko dana unapred da naruce,jasno je da ih nema,pa koja pijacarka pre ugrabi.sto pada, pa rastura!!!

Kisa utice na bolji apetit pilica i curica,a izgleda i na pospanost clanova foruma.![]()

Boga mi pala dremka od 15.30 do 18.00![]()