SAMA
Moderator
Jedna tura od mene za ceo forum i raspolozeno drustvo.Dule nije Begecka jama,al i u dunavu ima po neka ribica
Ti to najbolje znas.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@robins
Ma ispalo je blesavo, posle moga posta dobija gospodja @Visnja opomenu kao da sam joj ja to namestio. Zato sam odmah tu zamolio urednika da pogleda malo kroz prste, ipak su to nase dame i nemamo ih mnogo. Ono sto sam napisao za lokaciju bilo je sala, nista ozbiljno a evo kako se zavrsilo.
Hvala samo sto sad imam vise napakovanih punoletstva.
![]()
Bre Dule, stalno praviš neke papazjanije.Ja sam mislio da si ti ozbiljan čovek.Hi
Mislio sam da ti pošaljem zahtev za prijateljstvo a sada razmišljamali nema veze ipak ću da vičem
![]()
E sad je bilo dosta.Ostavite čoveka na miru.Šta vi mislite da je nama lako nositi 58 ; 60 godina i gledati kako pored nas promiču zgodne gospođe i sećati se kako je nekad bilo lepo kad su nam namigivale a sad nam ne namiguju nego moramo da se dovijamo na sve moguće i nemoguće načine i da virimo kroz zamagljene prozore.Čekaj samo SAMA doći ćeš ti u naše godine pa ćemo da vidimo ko godine broji. http://www.youtube.com/watch?v=T-b-CiGEj_g
Dule prezive li izlet?Kako je bilo?
Dule procitaj ti moj potpisSamo ti zezaj. Procitaj moj potpis.![]()