nikola_VUK
Član
Pilići posle izlaska iz jajeta imaju energije za dva dana, tako da možeš slobodno da ih ostaviš u inkubatoru dok se ne osuše!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Treba mi informacija gde mogu da nabavim žute Orpington piliće i koja je cena?(šaljite na pp)
Hvala i pozdrav!
Nisam se skoro vako nasmejao.Nikad nisam cuo za ovu...U ovoj zemlji je najteže biti pošteni građanin.
Što bi rek'o jedan moj prijatelj. "Kad sirotinju treba j*****....gaće same spadaju"
Srpska posla,a pricamo o EU.Sada svaka prikolica ima svoju saobracajnu i polisu tj osiguranje.Auto vise ne pokriva stetu.Ja imam fabricku sa kocnicom nosivosti neto 1100kg.Steta bi bilo ne registrovati.Prikolica skuplja nego neciji auto.Dobro jutro narode.
@SAMA
Ja moju prikolicu nisam ni registrovao. Lepo vratio trecu tablu i ko ih j..e. Ako me panduri cape lako cu sa njima. Naj vaznije je da mi je signalizacija na prikolici ispravna. Za registraciju trebao bi prvo da je vozim na atest, pa tek onda tabla. Ali kako vidim i drugi ove lake prikolice voze bez table. Jeste da ja na moju tovarim i 750 kg, (moglo bi i vise) ali otkuda oni znaju koliko je unutra.
Nije meni problem platiti ono sto mora.Ali trazim od njih da mi za moje pare pruze ono sto bi trebali,a ne da me cimaju,vuku i zavlace.
Stigla nalepnica.![]()