nikola_VUK
Član
Pilići posle izlaska iz jajeta imaju energije za dva dana, tako da možeš slobodno da ih ostaviš u inkubatoru dok se ne osuše!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
 ,kolika bi trebalo da bude temperatura u kutiji kada ih prebacim iz inkubatora?
,kolika bi trebalo da bude temperatura u kutiji kada ih prebacim iz inkubatora?

Treba mi informacija gde mogu da nabavim žute Orpington piliće i koja je cena?(šaljite na pp)
Hvala i pozdrav!
 Al tu prici nije kraj.Dosao na red u SUPu doduse par ljudi ispred i nestalo nalepnica za kola.Ove spoljne za prikolicu imaju i sad mogu prikolicu da vucem rucno koliko hocu,jerbo je registrovana,a auto mogu da parkiram dok ne stignu nalepnice.Bitno je da sam ja uplatio i da registracija tece.
 Al tu prici nije kraj.Dosao na red u SUPu doduse par ljudi ispred i nestalo nalepnica za kola.Ove spoljne za prikolicu imaju i sad mogu prikolicu da vucem rucno koliko hocu,jerbo je registrovana,a auto mogu da parkiram dok ne stignu nalepnice.Bitno je da sam ja uplatio i da registracija tece. Neko za to treba da visi.Treba biciklom da raznosim pilice.Stvarno sramota za ovu drzavu.To su organi koji treba da budu primer,a ono cist javasluk.Navratite vi mozda ce kazu stici sutra prekosutra.Pa neki ljudi su izasli s posla da registruju.
Neko za to treba da visi.Treba biciklom da raznosim pilice.Stvarno sramota za ovu drzavu.To su organi koji treba da budu primer,a ono cist javasluk.Navratite vi mozda ce kazu stici sutra prekosutra.Pa neki ljudi su izasli s posla da registruju.
 .Da zlo bude vece i pe..re su favorizovali,pa to moze biti pride nezgodno.
.Da zlo bude vece i pe..re su favorizovali,pa to moze biti pride nezgodno.
Nisam se skoro vako nasmejao.Nikad nisam cuo za ovu...U ovoj zemlji je najteže biti pošteni građanin.
Što bi rek'o jedan moj prijatelj. "Kad sirotinju treba j*****....gaće same spadaju"

.
.

Srpska posla,a pricamo o EU.Sada svaka prikolica ima svoju saobracajnu i polisu tj osiguranje.Auto vise ne pokriva stetu.Ja imam fabricku sa kocnicom nosivosti neto 1100kg.Steta bi bilo ne registrovati.Prikolica skuplja nego neciji auto.Dobro jutro narode.
@SAMA
Ja moju prikolicu nisam ni registrovao. Lepo vratio trecu tablu i ko ih j..e. Ako me panduri cape lako cu sa njima. Naj vaznije je da mi je signalizacija na prikolici ispravna. Za registraciju trebao bi prvo da je vozim na atest, pa tek onda tabla. Ali kako vidim i drugi ove lake prikolice voze bez table. Jeste da ja na moju tovarim i 750 kg, (moglo bi i vise) ali otkuda oni znaju koliko je unutra.
 Nije meni problem platiti ono sto mora.Ali trazim od njih da mi za moje pare pruze ono sto bi trebali,a ne da me cimaju,vuku i zavlace.
 Nije meni problem platiti ono sto mora.Ali trazim od njih da mi za moje pare pruze ono sto bi trebali,a ne da me cimaju,vuku i zavlace.Nije meni problem platiti ono sto mora.Ali trazim od njih da mi za moje pare pruze ono sto bi trebali,a ne da me cimaju,vuku i zavlace.

Stigla nalepnica.

E sad sto je cena lozaka ko nekad benzina,to je druga problematika.To je dokaz koliko coveku treba malo da bude srecan.
 E sad sto je cena lozaka ko nekad benzina,to je druga problematika.To je dokaz koliko coveku treba malo da bude srecan. Moj ne trosi puno.8 do 10l bezolovnog.Zavisi od voznje i naravno tereta.Prava sitnica.Ako ugradim gas,onda karavan gubi svoju osnovnu funkciju.Ostaje rezerni tocak,pa mobilni kad zatreba.
Moj ne trosi puno.8 do 10l bezolovnog.Zavisi od voznje i naravno tereta.Prava sitnica.Ako ugradim gas,onda karavan gubi svoju osnovnu funkciju.Ostaje rezerni tocak,pa mobilni kad zatreba. Nego mali mu i tocak.Onaj pomocni.Tu bi stalo mozda 30 tak litara.Kako god okrenes ne valja.Samo da ja resim kacenje prikolice na bicikl i da nabildujem nogice.
Nego mali mu i tocak.Onaj pomocni.Tu bi stalo mozda 30 tak litara.Kako god okrenes ne valja.Samo da ja resim kacenje prikolice na bicikl i da nabildujem nogice.