SAMA
Moderator
Lepa cena.Za te pare su bile velike bele,a one crvene bile 150.Jaja odose u nebesa i odma i matore koke na ceni.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Ne bi ja nju menjao za kesicu ili kockicu nikad.
 Ne bi ja nju menjao za kesicu ili kockicu nikad.
Da al od matore koke je najbolja supa.Ne bi ja nju menjao za kesicu ili kockicu nikad.

Jednom sam zaklao direkt sa farme i ne da sam bacio supu,vec za malo i lonac.
Jednom sam zaklao direkt sa farme i ne da sam bacio supu,vec za malo i lonac. Supa je bila kao razmuceni antibiotik u vodi.Koke zdrave,ali se to puni antibioticina preventivno,a povecava i nosivost.Nezna narod ni sta jede.
Supa je bila kao razmuceni antibiotik u vodi.Koke zdrave,ali se to puni antibioticina preventivno,a povecava i nosivost.Nezna narod ni sta jede.
Dobar dan drustvo. kao sto sam obecao, evo brojevi telefona na koji se moze interesovati za one iznosene koke na farmi u Futogu: 021548579; 021548580. Cena koke po komadu je 400,0 din.
I ja kazem preskupo.Cele godine su se u palanci iznosene koke nosilje prodavala za 120 din komad.
Mislim da je i sada ta cena.
Citiram sam sebe.Da nisu to bele?Lepa cena.Za te pare su bile velike bele,a one crvene bile 150.Jaja odose u nebesa i odma i matore koke na ceni.

Pametniji popusta.Veci zivinari rade leti i zimi.Ovi manji se sada otkravljuju.Bice Dule posla ,a naravno i