Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je ludilo, lete krovovi, fasade, drveće pada po putevima totalni haos, meni je odleteo onaj metalni deo sa odžaka tako da nemogu da se grejem sve mi dim vraća u kuću, palo par crepova ispremeštano na krovu 50-tak, čekam fino vreme da se penjem na krov.

Covece dok se ne smiri blesavi vetar ne mrdaj iz kuce.

Dobro jutro drustvo. Kada sam isao da palim pec u radnji, bacio sam pogled na zivinarnik. Ponovo ce da radi sekirce, vrata okovana ledom.

Dobar dan kolege.
Katastrofa! Maltene niko ni da pita za pilice. A u ponedeljak ili utorak na klanje treba nositi.
Moracu od komsije zamrzivac pozajmiti.:haha:

Dobro je dok moze da stane u zamrzivac.:osmeh: Zamisli da moras iznajmljivati hladnjacu.:haha: Umesto da kaplje ::novac::, ono kaplje kondenz.Imam ideju :ideja: ajmo zivinari da placemo svi u glas.::000:: E da ima jedna dobra stvar ::lose:: Evro sutra 108,35.:veseljak::

Dobro je dok moze da stane u zamrzivac.:osmeh: Zamisli da moras iznajmljivati hladnjacu.:haha: Umesto da kaplje ::novac::, ono kaplje kondenz.Imam ideju :ideja: ajmo zivinari da placemo svi u glas.::000:: E da ima jedna dobra stvar ::lose:: Evro sutra 108,35.:veseljak::

Pusti euro, ovde je samo on pa je opet muka jer pada euro u odnosu na dolar pa sve skače, to je sve foliranje.

Trt, mislim da nije pametno uzimati novu turu, ima li kupaca?

Ja narucio turicu i jos jedan brat budala 50 kom. Sutra stizu, a ovi ce izgleda da zajebavaju sa strujom. Uredjene pilice moje musterije pitaju kada ce biti, navikli na dve nedelje, medjutim zbog one pauze u nabavcci i zbog snega klacu iduce nedelje.

Pametno.Uvek treba terati kontru.Kad svi smanjuju,ja povecavam i obrnuto.Sad sam se zezno,pa nisam smanjio.:osmeh:

Pa sta mi ostaje da radim? Jedino da vatam zjale:haha:, posao u radnji jos nije krenuo zbog zime, ne mogu ni stalno da gledam tv i da se ne sekiram. Ovako mi lepse. Kada zavrnu struju ja cu da psujem i odmah mi lakse. Kod malih pilica cu da nosim flase sa toplom vodom i tako da ih grejem dok ne dodje elektrika. Doduse ja nemam mnogo toga pa mogu da postignem sa toplom vodom ali nas drugar SAMA:sta:.

Ja imam drugi problem.Tavan nema stolicu.Grede nisko.Strik je dobar,debeo,ali ja visok.:haha:

Ma to se ja samo salim.Kakvo kanapce,deca mala.Pregurao sam ja i pticiji grip,zime,kondenzacije,rucno mesanje koncentrata,prokisnjavanje supa i susenja pilica,uginuca,losih cena,neplacanja,zidanja,rusenja,padova i uspona i ihahhaj sta jos.:osmeh: Bez svega toga nebi bilo zanimljivo.:haha:Da smo mi zivi i zdravi,sposobni da zaradimo,a vec cemo nekako zaraditi.:ppozdrav:

Znam da nisi hteo da se besis kao ja kada su hteli da mi uskrate Gospodju Zoricu. Gde da idemo sa ovoga lepoga belog sveta?

---------- Poruka napisana 09-02-12 u 07:53 ---------- Prethodna poruka je 08-02-12 at 20:38 ----------

Dobro jutro zivinari. Jako hladno, bio do pilica stanje uredno. Stavio sam najlon na vrata tako da mi led nije jutros zakovao.::namigivanje::

Dobro jutro kolege i ostali.
@Dusko58
Pametan potez. :ppozdrav: Moracu i ja kod mene da primenim.

Temperatura katasrofa. Iz pilicarnika para kao da se zapalilo nesto unutra. Puj, puj daleko bilo i nikad ne stiglo. :haha: A kada otvorim vrata kao u diskoteci kada onaj pusti onaj dim. :haha:

@necapile

Pazi druze da mnogo kondenza ne napravi negde kratak elektro spoj. Mnogo vlage u vazduhu moze biti opasno, bolje je i spustiti temp. za koji stepen nego napraviti karambol. Ja tebi govorim, a i kod mene je skoro isto.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh