SAMA
Moderator
Poludelo vreme skroz.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde je ludilo, lete krovovi, fasade, drveće pada po putevima totalni haos, meni je odleteo onaj metalni deo sa odžaka tako da nemogu da se grejem sve mi dim vraća u kuću, palo par crepova ispremeštano na krovu 50-tak, čekam fino vreme da se penjem na krov.

Umesto da kaplje 
, ono kaplje kondenz.Imam ideju 
 ajmo zivinari da placemo svi u glas.
 E da ima jedna dobra stvar 
 Evro sutra 108,35.
Dobro je dok moze da stane u zamrzivac.Zamisli da moras iznajmljivati hladnjacu.
Umesto da kaplje
, ono kaplje kondenz.Imam ideju
ajmo zivinari da placemo svi u glas.
E da ima jedna dobra stvar
Evro sutra 108,35.
![]()
Trt, mislim da nije pametno uzimati novu turu, ima li kupaca?
, posao u radnji jos nije krenuo zbog zime, ne mogu ni stalno da gledam tv i da se ne sekiram. Ovako mi lepse. Kada zavrnu struju ja cu da psujem i odmah mi lakse. Kod malih pilica cu da nosim flase sa toplom vodom i tako da ih grejem dok ne dodje elektrika. Doduse ja nemam mnogo toga pa mogu da postignem sa toplom vodom ali nas drugar SAMA
.

Ja imam drugi problem.Tavan nema stolicu.Grede nisko.Strik je dobar,debeo,ali ja visok.![]()
, ali tako rade samo kukavice koje ne mogu da se suoce sa problemima. Procitaj moj potpis.
Da smo mi zivi i zdravi,sposobni da zaradimo,a vec cemo nekako zaraditi.

Moracu i ja kod mene da primenim.
 A kada otvorim vrata kao u diskoteci kada onaj pusti onaj dim.