SAMA
Moderator
Moze,moze,cim se zagreje lopata.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Pohovana gicetina,malo za promenu.
Inace greska.Za rucak osim pohovane gicetine,bila i naravno pohovana piletina.Uz dodatak pohovane paprike punjene sa sirom i sunkom.
Pa na cijoj si ti strani?Nisam ni znao sta je spremila.Znaci da sam joj DOBAR.
Riljaj Lazooo.
Nebi bas da lajem,ali znas ti znas.Pa na cijoj si ti strani?Nisam ni znao sta je spremila.Znaci da sam joj DOBAR.
![]()
Pa tebi je tvoja sretnica onda trebala da sprema bar jagnje na raznju.Koliko si ti snega ocistiooooo.

PS ubacicu nesto korisno za dezinfekciju objekta u odgovarajucoj temi.Vidi jel sme ili da se brise.

Najavljuju nove padavine i jos tezi minus pa se bojim restrikcija struje. J...m li ga.
 Malo se zagrjati pa opet lopatu u ruke, a ovaj sa grtalicom mi sj..o tablu sa natpisom. 
Ja sad usao u kucu.Pokusavam da se zgrejem,uz pecku i rakijicu.Preskocio sam danas rucak,zbog posla.Sad se ostrim.
Pohovana gicetina,malo za promenu.
Sad vidim da sam promasio temu.Dulence turi gu u chat.Inace greska.Za rucak osim pohovane gicetine,bila i naravno pohovana piletina.Uz dodatak pohovane paprike punjene sa sirom i sunkom.
Nekako se izborih,a sada se patim sa crnim vinom.
![]()

Ponestaje mi premiksa.Ima za jos 3 tone koncentrata.Ko je ovo mogao predvideti.