Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Taj nikada ne radi. Ako ga slucajno zeznu da nesto sem kasike i viljuske uzme u ruke, desi se svake prestupne godine.:haha:

:sta: чек мало ... хоћеш рећи да се овде неко још увек бави живинарством .. ???? :sta:

Госн Дуле прешо на пецање .. САМА викендом по свадбама .. зис крено на украсну паприку ... беца препарира оне украсне ... ја се никад нисам ни бавио тиме ....... видиш да је глистон отворио тему о папагајима како постајемо све више банана дестинација то ваљда иде заједно ... :haha:

Ajde bre ljudi. Pa i mi dusu imamo a i godisnji odmor. To sto nam se SAMA odmetnuo na estradu ne znaci da nece da se vrati. Malo ce da svira pa evo njega ponovo u pilicarstvo. Cujem da su mu uvalili fals dalapu. Neka harmonika "frascoti" a nabacili masku dalape, ako mu uvale i fals pevaljku ima da propadne na estradi pre nego sto je otisao.:haha::ppozdrav:

čiča dule ne umem da otvorim poruku al osećam da je zbog čat

Napisao sam ti na pp da si napisao neumesan vic i da sam taj post obrisao. Nista strasno ali nemoj vise.::({

Inace dobro Vam vece drustvo.:ppozdrav:

@SAMA

Pa neces ti druze svirati na ulici. Nisi ti ulicni svirac, ti ces odmah u vrh estrade. Kako se gospodin Mrka odmah ubacio na estradu. Jeste da je on dugogodisnji ministar ali nisi ni ti repa bez korena. Kad pocnem da se hvalim kako mi pajtos provodi vreme sa zvezdama granda zenskoga roda. Mozda i ja nesto nabacim pored tebe. Da znas da cu da ti zavidim.:osmeh:

Poslednja izmena:
Odsviro sam ja svoje.:osmeh: Pilici,pilici,pilici i samo pilici.:haha::ppozdrav:Zao bi mi samo bilo da ne uspem na estradi zbog tebe.:haha:

Oces malo ili mloooogo korisceno? :haha:Tu stvarno ima za svacije ukuse i prohteve.Cast izuzecima.:osmeh:

Oces malo ili mloooogo korisceno? :haha:Tu stvarno ima za svacije ukuse i prohteve.Cast izuzecima.:osmeh:

Pa nesto polupeeeceno.:haha::ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro Vam vece drustvo.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

Dobro vece zivinari.:ppozdrav:
Danas nas drugar i clan ovoga foruma SAMA proslavlja useljenje u novokupljenu kucu. Zelim da mu slavlje i ponov budu srecni.:ppozdrav:

P.S. Vidite kako se odmetnuo na estradu odmah jos jedna kuca, a ne tamo dok je pilicario.:haha:

Bio sam ljubazno pozvan od strane slavljenika na cast i kibicovanje kuce, ali na moju zalost nisam mogao da se odazovem pozivu. Medjutim bio je nas predstavnik tamo i uskoro ocekujemo izvestaje u smislu da li je slavljenik jos na nogama i tako to.:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh